AK Partili Belediyelerden Sağlık Çalışanlarına Otopark ve Ulaşım Desteği

Coronavirüsle mücadele kapsamında AK Partili belediyelerde sağlık çalışanlarına, belediyeye ait otoparklar ve toplu taşıma araçları ücretsiz olacak.

21.03.2020-12:08 - (Son Güncelleme: 21.03.2020-11:56) AK Partili Belediyelerden Sağlık Çalışanlarına Otopark ve Ulaşım Desteği

Coronavirüs salgınının ülkemizde de görülmesinden sonra alınan önlemlerin tamamı üst seviyeye çıkartıldı ve art arda yeni önlemler alınmaya başladı. Bu kapsamda AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki yazılı bir açıklama yaparak, AK Partili belediyelerin coronavirüsle mücadele kapsamında, borcu bulunan abonelerin hijyen sorunu yaşanmaması için su kesintisi yapmayacaklarını, halka açık ortamlar, toplu taşıma araçları, hizmet binaları gibi noktalarda da temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarını sıklaştırdıklarını belirtti.

"KURUM KİMLİKLERİNİ GÖSTERMELERİ YETERLİ"

AK Partili belediyelerin ihtiyaç sahibi ailelere; gıda, kolonya, çamaşır suyu ve sabun dağıtımına da başlandığını belirten Özhaseki, "Bilhassa risk grubunda bulunan yaşlılar ve kronik hastalığı olan vatandaşlarımızın dışarı çıkmaması için ihtiyaç duyulması halinde belediyelerimiz, yaşlılarımızın ve kronik hastalığı bulunan vatandaşlarımızın alışveriş ihtiyaçlarını karşılıyorlar. Bu süreçte canla başla çalışan ve haklarını ödeyemeyeceğimiz sağlık personeline belediyelerimize ait otoparklarımız ile toplu taşıma araçlarında ulaşım ücretsiz. Kurum kimliklerini göstermeleri yeterli." ifadelerini kullandı.

"HALKIMIZIN SAĞLIĞINI HER ŞEYİN ÜSTÜNDE TUTUYORUZ"

Özhseki açıklamalarının devamında, "AK Belediyeler olarak halkımızın sağlığını her şeyin üstünde tutuyoruz. Vatandaşlarımızdan ricamız da mecbur olmadıkça evden çıkmamaları ve bu süreçte evde kalmaları. İnşallah el birliğiyle bilimin, tedbirin ve duanın gücüyle bu sürecin üstesinden hep birlikte geleceğiz." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal