AK Partili Başkanlar Arasında Silahlı Kavga! Saniye Saniye Kaydedildi

AK Parti Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı ile ilçe başkanı Özbakan arasında silahlı tartışma yaşandı. Meydana gelen tartışma güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

03.10.2018-12:30 - (Son Güncelleme: 03.10.2018-12:33)

Birecik’te iki dönemdir Belediye Başkanı olarak vazife yapan AK Partili Faruk Pınarbaşı, geçen sene hayatını kaybeden AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülkadir Yüksel'in mevlidine giden ilçe başkanından istifa etmesini talep etti. Olumsuz cevap alınca da silahını çekerek ilçe başkanın üstüne yürüdü.

İLÇE BAŞKANINA SİLAH ÇEKTİ

Sözcü'nün aktardığına göre, AK Parti İlçe Başkanı Özbakan’ın makam odasında olan olay güvenlik kamerası tarafından an be an kaydedildi. Görüntülerde; AK Partili Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı ile AK Parti Birecik İlçe Başkanı Mehmet Özbakan ve yardımcısı Salih Mermertaş’ın bir odada konuştuğu görülüyor.

Öne sürülene göre, Belediye Başkanı Pınarbaşı şimdilik tespit edilemeyen bir sebepten dolayı Özbakan'ın ilçe başkanlığı vazifesinden istifa etmesini söylüyor. Özbakan'ın buna olumsuz cevap vermesine sinirlenen belediye başkanı bu defa elini beline atarak silahını çekiyor.

ZOR SAKİNLEŞTİRDİLER

Görüntülerde; Pınarbaşı, ilçe başkanının üstüne elindeki silahla yürürken araya İlçe Başkan Yardımcısı Salih Mermertaş giriyor ve yerine oturtuyor. Olaylar meydana gelirken şoka girdiği fark edilen İlçe Başkanı Mehmet Özbakan'ın yerinden kıpırdamadığı fark ediliyor.

Hızını alamayan Belediye Başkanı Pınarbaşı, bu defa araya girerek kendisine engel olmaya uğraşan Mermertaş’ın da üstüne yürüyerek tokatlıyor.

SEN MİSİN MEVLİDE GİDEN

Olayın sebebinin ise geçen sene hayatını kaybeden, eski AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülkadir Yüksel’in ölümünün birinci senesinde okutulan mevlit olduğu meydana çıktı.

Geçmişte Birecik Belediye Başkanlığı da yapan merhum Yüksel için camide okutulan mevlide çok sayıda kişinin haricinde AK Parti Birecik İlçe Başkanı Mehmet Özbakan’ın da gittiği tartışmanın ise bu nednele çıktığı öne sürüldü.

Değişik iddialar olsa da; Belediye Başkanı Pınarbaşı ile geçtiğimiz sene hayatını kaybeden eski AK Partili vekil Abdülkadir Yüksel arasında ne gibi bir husumet olduğu ise şimdilik bilinmiyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal