AK Parti'den Tunç Soyer Hakkında İlk Açıklama

AK Parti Sözcüsü Çelik, CHP'nin Tunç Soyer'i İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı göstermesine yönelik yaptığı açıklamada, 'Baba oğlun, oğul babanın suçunu üstlenmez ama 'tarihin yükü' diye de bir şey vardır' dedi.

29.01.2019-12:54 - (Son Güncelleme: 29.01.2019-12:54) AK Parti'den Tunç Soyer Hakkında İlk Açıklama

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik tarafından yapılan açıklamada, 'CHP'nin kendisi için çantada keklik gördüğü yerlerde kavga çıkıyor. Dolayısıyla bunun bir siyaset kavgası olmadığı, CHP'yi oluşturan, 'statükoyu koruma cemiyeti' dediğim bu yapıyı oluşturan lobiler arasında bir rant kavgası olduğu açık bir şekilde görülüyor' ifadeleri yer aldı.

Diğer yandan, CHP'nin İzmir Adayı Tunç Soyer'le alakalı suskunluğunu bozan İYİ Parti Lideri Meral Akşener, "Babadan oğula suç geçmez, oğuldan babaya da suç geçmez" dedi.

TUNÇ SOYER'İN ADAYLIĞI İYİ PARTİ CEPHESİNDE DE TARTIŞMA YARATTI

CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun onaylaması ile Parti Meclisi'ne (PM) sevk edilen aday listesindeki bazı isimler CHP tabanında olduğu kadar İYİ Parti tarafında da tartışma çıkardı. O kişilerden en önemlisi ise İzmir büyükşehir için aday gösterilen Tunç Soyer oldu.

AKŞENER'İN ÖFKELENDİĞİ İDDİA EDİLDİ

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer'in adaylığı İYİ Parti'de rahatsızlığa sebep oldu. Söylentilere göre İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Soyer'in adaylığına öfkelendi, bazı İYİ Partili kurmayların ise Akşener'e ittifakı sonlandırma doğrultusunda teklif götürdüğü bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal