AK Parti'den Tüm Belediyelere Çağrı! ABD'ye Bir Darbe Daha

AK Parti'den ABD'ye karşı yeni bir hamle daha geldi. Parti'den belediyelere gönderilen yazıda ABD kaynaklı malların yerine yerli malların tercih edilmesi istendi.

16.08.2018-17:19 - (Son Güncelleme: 16.08.2018-17:29)

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Belediyelerden israftan geri durmalarını, dövizle işlem gerçekleştirmemelerini, ABD ürünleri yerine yerli mallarını kullanmalarını talep eden Kaya, diğer partilerin yönetimindeki 515 belediye idaresine de bu ulusal konuda aynı hassasiyeti göstermeleri çağrısını yaptı.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya'nın açıklamasından satır başları şu şekilde:

Değerli Başkanım,

Bugün devletimize ve milletimize karşı yeni bir saldırıyla karşı karşıyayız. Bugüne dek her türlü yolla devletimize ve milletimize diz çöktürmeye uğraşanlar, şimdi de ekonomik bir savaşla bunu deniyorlar. Biz her türlü saldırıyı milletimizle beraber aşarak bugünlere geldik.

MİLLİ YAZILIM PARDUS KULLANILSIN

Devletimize karşı gerçekleştirilen bu yeni saldırıyı da gene beraber aşacağız. Bunun için tüm belediye başkanlarımızın milletimizin manevi duyguları ve taşıdığımız sorumluluğun bir gereği olarak, aşağıdaki meselelerde azami hassasiyet göstermeleri lazımdır.

Lisans ücreti verilmeyen, yerli ve milli yazılımımız olan PARDUS'a henüz geçmemiş olan belediyelerimiz, lisans ücreti verilen yabancı kökenli yazılımlar yerine hemen PARDUS'a geçmelidir. Bu hususta TUBİTAK ile beraber uygulama tecrübesi olan Belediyelerden teknik yardım alınarak hemen dönüşüm yapılmalıdır.

ABD ÜRÜNLERİ KULLANILMAYACAK

KİK alakalı tebliğler çerçevesinde, elektronik ürünler, cep telefonları, bilgisayar ve diğer teknolojik cihazlarda yerli imalat yada yerli marka tercihine dikkat edilmeli ve yabancı mal seçeneğinde, başta ABD olmak üzere devletimize siyasi ve ekonomik tehdit uygulamaya uğraşan devletlerin ürünleri haricindekiler tercih edilmelidir.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal