AK Parti'den Seçim Sonuçları İle İlgili Önemli Açıklama

Seçim sonuçlarını artık yavaş yavaş netleşmesinin ardından AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal bir açıklama yaptı. Ünal sonuçların netleşmesinin ardından Cumhurbaşkanı'nın bir balkon konuşması yapacağını açıkladı.

24.06.2018-21:40 - (Son Güncelleme: 24.06.2018-21:45)

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "Seçim emniyeti hususunda Türkiye en emniyetli ve en hızlı duyuran ülkelerden birisi. Bugün CHP'nin Sözcüsü de duyurdu. Her sandıkta müşahitleri var iken, ıslak imzalı tutanakları alınıyor. Bunlar bütün siyasi partilerin önünde bulunuyor. Sonuçları izliyorlar. Tüm oylar hükümetin güvencesi altındadır. Herhangi bir şüphe söz hususu değil halkın tercihi kabul edilmelidir." dedi.

İşte Mahir Ünal'ın açıklamalarından satırbaşları:

İçişleri bakanlığımızın gerçekleştirdiği açıklama uyarınca son yıllardaki en emniyetli seçimlerinden birini geçirdik. Ülkemize hayırlı olsun. Seçim sonuçları hiçbir şaibeye mahal bırakmaksızın duyuruluyor. Her sandığın başında siyasi partilerin yetkilileri var iken şu an itibari ile bütün siyasi partiler sonuçları birlikte izliyorlar.

"AA'NIN HEDEFE KONULMASI KABUL EDİLEBİLİR DEĞİL"

Tüm verilen oylar AK Parti'nin güvencesi altındadır.AK Parti iktidar olmanın bilinci ile hareket etmektedir. Özellikle AA'nın hedef yapılarak tehdit edilmesi onaylanabilir bir durum değil. AA ıslak imzalı tutanakları alıyor ve sisteme giriş yapıyor. Devletin kuruluşları üstünden meydana getirilen bu ağır tahrik onaylanabilir bir durum olamaz.

"BALKON KONUŞMASI YAPILACAK"

Cumhurbaşkanımız genel merkezimize teşrif edecek. Sonuçlar tam manasıyla duyurulana ve netleşene dek beklemede kalacağız. Bu sonuçlar halkın iradesinin yansımasıdır. Her siyasi parti bu neticelere dönük son derece saygılı davranmalıdır. Sonuçlar kesinleşince inşallah cumhurbaşkanımız genel merkezimize teşrif edecek ve bir balkon konuşması gerçekleştirecektir.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal