AK Parti'li Numan Kurtulmuş Ayasofya'nın İbadete Açılışı İçin Tarih Verdi

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Ayasofya'nın 15 Temmuz'da cami statüsüne kavuşup kavuşmayacağı sorusuna kritik bir ifadeyle yanıtladı.

08.07.2020-14:49 - (Son Güncelleme: 08.07.2020-17:26) AK Parti'li Numan Kurtulmuş Ayasofya'nın İbadete Açılışı İçin Tarih Verdi

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, 'Şuan yüksek yargıda olan bir iş İnşallah yargı bu konuda müspet bir karar verir. Ayasofya'nın ibadete açılmasını bekliyoruz.' dedi.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan AK Partili Kurtulmuş, 'Cumhurbaşkanlığı sistemi başarıyla devam ediyor. Eksikleri noksanları varsa uygulamaya bakılırarak uygulamalarda düzenlemeye gidilebilir.' diye konuştu.

Bunun yanı sıra AK Parti'nin çoğunluk oyu aldığı seçim anketlerine de değinmeden geçmeyen Numan Kurtulmuş, "Bizde kamuoyunu her zaman takip ediyoruz. AK Parti en yakın siyasi rakibiyle arasında neredeyse iki katı mesafe olacak kadar birinci partidir. Milletin büyük bir desteği söz konusudur. AK Parti'nin oy kaybı söz konusu değildir. Biz kendi dersimize çalışıyoruz. " dedi.

Öte yandan kendisine doğrultulan erken seçim iddialarını da yanıtsız bırakmayan Numan Kurtulmuş,
"Erken seçim meselesi, ittifaklar meselesi gündemi saptırmak için ortaya çıkıyor." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal