AK Parti'den Cemal Kaşıkçı Açıklaması: Engel Olamadık!

AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve Yeni Şafak yazarı Yasin Aktay, Suudi Arabistan Konsolosluğu'na girdikten sonra haber alınmayan gazeteci Cemal Kaşıkçı ile alakalı dikkat çeken açıklamalar yaptı. Aktay, "Vahşi bir şekilde öldürülmesine engel olamadık. Bizi içine soktuğu mahcubiyet tarif edilmez noktada" dedi.

08.10.2018-11:44 - (Son Güncelleme: 08.10.2018-18:35) AK Parti'den Cemal Kaşıkçı Açıklaması: Engel Olamadık!

AK Parti Genel Başkan Danışmanı Yasin Aktay, Suudi Arabistan'ın İstanbul'daki konsolosluğuna girmesinin ardından bir daha haber alınamayan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı için, "Kaçırılmasına yada (hala bir iyimserliği korumaya uğraşıyorsak da) vahşi bir şekilde öldürülmesine engel olamadık. Bizi içine soktuğu mahcubiyet tarif edilmez noktada" dedi.

AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve Yeni Şafak yazarı Yasin Aktay, 2 Ekim'den beri haber alınamayan Suudi Arabistan vatandaşı gazeteci Cemal Kaşıkçı'yla alakalı, "Kaşıkçı'nın başına gelmiş olan şeylerin yalnızca şahsına dönük bir eylem olmadığını aynı zamanda Türkiye'ye dönük de bir operasyon olduğunu ifade etmiştik. Yalnızca iki gün içerisinde meydana çıkan yeni gerçek, bu saldırıyı tüm özgür dünyanın, onurlu dünyanın üstüne almış olduğudur" diye yazdı.

Aktay, "Sorulursa Cemal Kaşıkçı'nın günahı neydi?" başlıklı yazısında şu sözleri kullandı:

"Bu elim ve vahşi olay bütün dünyada beklenebileceği gibi büyük bir infiale neden olmuş bulunuyor. Bu mızrak hangi çuvala sığacak diye sormuştuk, ilk başta apar topar telâşla üstüne örtülen yamalı çuvallar hiçbir şeyi örtemediği gibi her şeyi daha açık seçik ortaya koymaktan başka bir işe yaramadığı gibi ismi ve başına gelenler dünyada büyük bir değişim isteğini sembolü durumuna gelecek gibi görünüyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal