AK Parti'den Akşener'e Yanıt

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, 'Seçim barajını konuşan iktidar yolcu demektir' açıklamasını yapan Meral Akşener'e cevap olarak, 'Bilgi kirliliğine katkı veren bir açıklama olarak değerlendirmek gerekir.' dedi.

21.01.2021-19:22 - (Son Güncelleme: 21.01.2021-19:21) AK Parti'den Akşener'e Yanıt

Hayati Yazıcı yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin 24 Haziran 2018'de yapılan seçimlerle bütün unsurlarıyla yürürlüğe girdiğini, mevzuatta, sisteme uyum sağlayıcı düzenlemeler için de çalışmaların devam ettiğini söyledi.

'Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Seçim Mevzuatı Uyum Komisyonu olarak çalışmaları son aşamaya doğru ilerletmiş bulunuyoruz.' diyen Yazıcı ,'Komisyonun çalışmaları ile yapılan değerlendirmelere baktığımızda bazı açıklamaların gerçeği yansıtmayan bilgiler üzerinden yapıldığını üzülerek müşahede ediyoruz' ifadelerini kullandı.

'AKŞENER'E CEVAP'

İP'nin Genel Başkanı Meral Akşener'in 'Seçim barajını konuşan iktidar yolcu demektir' ifadelerini de değerlendiren Hayati Yazıcı, Bugün bir muhalefet partisi genel başkanının yaptığı açıklamayı bilgi kirliliğine katkı veren bir açıklama olarak değerlendirmek gerekir. Tahminler o kadar ölçüsüz ki, barajın yükseltilmesinden yana tutum ve tercih içinde olduğumuzu bile söylemekten çekinmiyorlar.' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal