AK Parti'de Yerel Seçimlerde Öne Çıkan İsimler

AK Parti'de İzmir Büyükşehir Belediyesi için Hamza Dağ ve Atilla Kaya isimleri öne sürülürken, CHP'de Tuncay Özkan ve Alaattin Yüksel isimleri ön planda.

06.11.2018-09:21 - (Son Güncelleme: 06.11.2018-11:46)

Hürriyet yazarı Deniz Sipahi, Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlere yönelik olarak kulis yazdı. Sipahi, AK Parti'de İzmir Büyükşehir Belediyesi için öne Hamza Dağ ve Atilla Kaya isimlerinin öne çıktığını belirtti. Sipahi, CHP'de de Tuncay Özkan ve Alaattin Yüksel isimleri konuşulduğunu kaleme aldı.

Deniz Sipahi, 'Özhaseki'nin İzmir yorumu üzerine' başlığıyla kaleme aldığı yazısında 'İzmir için ön plana çıkan isimleri yazdım ve yazımın sonunda 'Varsa bir başka bilen ya da ilavesi olan mesajları bekliyorum' dedim' şeklinde yazdı.

CHP'DE TUNCAY ÖZKAN

'Listeyi güncelledim. CHP'de bu isimler kulislerde konuşuluyor. Tunç Soyer, Abdül Batur, Murat Bakan, Tuncay Özkan, Kamil Okyay Sındır, Hüseyin Mutlu Akpınar, Mehmet Ali Susam, Hasan Karabağ, Mehmet Ali Çalkaya. Şimdi bir isim daha ilave ediyorum. Alaattin Yüksel. Yüksel'in il başkanlığı, milletvekilliği yaptığını, CHP Genel Başkan Yardımcılığı tecrübesi olduğunu, teşkilatları yakından tanıdığını ve toparlayıcı bir isim olduğunu söylüyorlar' diyen Sipahi, şu şekilde devam etti:

'AK Parti'ye gelince… Daha önce belirttiğim isimler şöyleydi. Mahmut Özgener, Nükhet Hotar, Necdet Budak, Selim Gökdemir, Süleyman Soylu ve Aydın Şengül… Özgener'in ismi uzun bir zamandır listenin en başında. Fakat kendisinin daha yeni İzmir Ticaret Odası Başkanlığı'na seçilmiş olması ve göreve gelirken iddialı projelerle gelmesi ve bunları yarım bırakmak istemediği konuşuluyor.'

HAMZA DAĞ VE ATİLLA KAYA İSİMLERİ ÜZERİNDE DURULUYOR

'Son zamanlarda konuşulan iki önemli isim de Hamza Dağ ve Atilla Kaya. Her iki ismin de milletvekilliği zamanlarında gösterdikleri performans ve teşkilatlar üzerinde hakimiyetleri Dağ ve Atilla isimlerini öne çıkarıyor.'

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal