AK Parti'de Sürpriz Kongre Kararı

AK Parti'de sürpriz bir gelişme yaşandı. Normalde 12 Eylül'de yapılması düşünülen kongre, erkene alınarak 18 Ağustos Cumartesi günü yapılacak.

29.06.2018-18:42 - (Son Güncelleme: 29.06.2018-18:47)

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bir araya geldi. AK Parti MKYK toplantı ardından AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal önemli açıklamalar yaptı.

"15 TEMMUZ RUHUNUN YAŞATILMASI İÇİN ÇALIŞMALAR YAPILMIŞTIR"

Biz AK Parti olarak önceki sene de bu hususta 15 Temmuz ruhunun diriltilmesi ve bu ruhun bir miras olarak yaşatılması için çalışmalar yaptık. Kendi etkinliklerimizi gerçekleştireceğiz. Cumhurbaşkanlığımız önderliğinde diğer devlet kurumları da yapacak.

AK PARTİ KONGRESİ TARİHİ

AK Parti'nin 6. Olağan Kongresi'nin 18 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirileceği açıklandı.

AK PARTİ'Lİ ELİTAŞ, SİNYALİ VERMİŞTİ

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş Meclis önünde açıklamalar yaptı. AK Parti Kongresi ile alakalı konuşma yapan Mustafa Elitaş, "12 Eylül'deki kongre erkene çekilebilir. Ağustos ayı içinde yapılabilir." demişti.

AK PARTİ KONGRESİ 18 AĞUSTOS'TA YAPILACAK

MKYK sonrası açıklamalar yapan AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "18 Ağustos Cumartesi günü kongremizin yapılması kararı verildi"

CUMHURBAŞKANI YEMİNİNDEKİ SÜREÇ BELLİ OLDU

Ünal, "Sayın Cumhurbaşkanımızın yemini, Yüksek Seçim Kurulu'nun kesin tarihi duyurması ve bunun Resmi Gazete'de yayımlanmasından sonraki dönemde yapılacak." diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal