AK Parti ve Rus İktidar Partisi'nden İşbirliği Anlaşması

Adaletle Kalkınma Partisi (AK Parti) ve Rusya'nın iktidar partisi olan Birleşik Rusya Partisi arasında 'İşbirliği ve Etkileşim Protokolü' imzalandı.

30.10.2018-15:50 - (Son Güncelleme: 30.10.2018-15:43) AK Parti ve Rus İktidar Partisi'nden İşbirliği Anlaşması

AK Parti ve Rusya'dan yeni adım! Adaletle Kalkınma Partisi (AK Parti) ve Rusya'nın iktidar partisi olan Birleşik Rusya Partisi arasında 'İşbirliği ve Etkileşim Protokolü' imzalandı. İmzalanan protokolde Türk tarafını AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz temsil ederken, Rus tarafında ise Birleşik Rusya Genel Konseyi Sekreteri ve Duma Başkan Yardımcısı Andrey Turçak yer aldı.

Yapılan anlaşmaya göre; AK Parti ve Rusya tarafları karşılıklı konuşmalar yaparak, partner ülkelerdeki duruma ilişkin güncel konular, ikili ve uluslararası ilişkiler ile ilgili bilgi paylaşımı yapacak. Parti inşası, organizasyon çalışmaları, gençlik politikaları, ekonominin gelişimi ve karşılıklı ilgi odağı olan diğer alanlarda tecrübelerini paylaşacak. Ayrıca, çeşitli düzeylerdeki parti heyetleri değişimi, uzman toplantıları ve diğer ikili etkinlikler de düzenli olarak yapılacak.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal