AK Parti Ve CHP'de 2 İsim Başkan Adaylığından Çekildi

AK Parti'nin Elazığ Maden Belediye Başkan Adayı Ekrem Kaçar ve CHP'nin İzmir Seferihisar Belediye Başkan Adayı Yelda Celiloğlu 31 Mart seçimlerine sayılı günler kala sağlık sorunları sebebi ile adaylıktan çekildi.

08.02.2019-09:32 - (Son Güncelleme: 08.02.2019-09:22) AK Parti Ve CHP'de 2 İsim Başkan Adaylığından Çekildi

Elazığ'ın Maden ilçesinde AK Parti Belediye Başkan adayı Ekrem Kaçar, sağlık sıkıntılarından dolayı adaylıktan çekildi. CHP'de ise Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer'in, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olarak açıklanmasından sonra aday gösterilen Seferihisar Belediye Başkan Adayı Yelda Celiloğlu da adaylıktan çekildiğini ifade etti.

EKREM KAÇAR ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

Kaçar, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı, AK Parti Genel Merkezi'nin takdirleri ile Maden Belediye Başkan adayı olarak adının ileri sürüldüğü günden itibaren, ilçenin AK Parti belediyeciliği hizmetlerine kavuşması için sıkı bir çalışma yürüttüğünü ifde etti. Kaçar bu faaliyetler esnasında sağlık sıkıntılarının meydana geldiğini açıkladı.

CHP'NİN SEFERİHİSAR ADAYI CELİLOĞLU DA ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

İzmir'de, de CHP'nin Seferihisar Belediye Başkan Adayı Yelda Celiloğlu adaylıktan çekildiğini duyurdu.

CHP İlçe Başkanı Senem Solak, basın mensuplarına yaptığı konuşmaasında Celiloğlu'nun sağlık sıkıntıları sebebi ile adaylıktan çekilme kararı verdiğini duyurdu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal