AK Parti Tekirdağ'ın Kapaklı İlçesinde İlk Kez Kazandı

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde Cumhur İttifakı'nın AK Partili Kapaklı Belediye Başkan adayı Mustafa Çetin, kesin olmayan sonuçlara göre belediyenin ilk AK Partili başkanı oldu.

01.04.2019-18:27 - (Son Güncelleme: 01.04.2019-18:28) AK Parti Tekirdağ'ın Kapaklı İlçesinde İlk Kez Kazandı

AK Parti, Tekirdağ'ın Kapaklı Belediyesi'ni ilk kez kazanmayı başardı.

MEVCUT BELEDİYE BAŞKANINI GEÇTİ

31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri'nin resmi olmayan sonuçlarına göre, Kapaklı'da 79 bin 939 seçmenin 67 bin 376'sı oy kullanmak üzere sandık başına giderken,  kesin olmayan verilere göre, Cumhur İttifakı Kapaklı Belediye Başkan adayı Mustafa Çetin 34 bin 613 oy alarak sandıktan zaferle çıkarken, mevcut Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı'nın adayı İrfan Mandalı ise 26 bin 610 oy aldı. Seçimleri 8 bin 3 farkla kazanan Çetin, eski Belediye Meydanı'nda zaferini kutladı. 

"MEMNUNİYET DUYUYORUM"

Çetin, "Bu sabah itibariyle teşkilat üyelerimizle birlikte sahadaydık. Meclis üyelerimiz ve kadromuz ile birlikte esnaflarımızı, derneklerimizi ziyaret ettik. Sahada çok güzel bir teveccüh ile karşılaştık. Uzun zamandır siyasetle ilgilenen ve hatta aday olmuş birisi olarak Kapaklı’nın bu dönem değişimden yana tercihini kullandığını görmekten memnuniyet duyuyorum." diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal