AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Doğalgaz Müjdesinin Ardından Açıklama Yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz gün herkesin merakla beklediği müjdeyi açıklamıştı. AK Parti Sözcüsü Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı 'müjde' ile ilgili açıklamalarda bulundu.

22.08.2020-13:24 - (Son Güncelleme: 22.08.2020-13:23) AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Doğalgaz Müjdesinin Ardından Açıklama Yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm Türkiye'nin merakla beklediği müjdeli haberi vermiş ve Fatih Sondaj gemisiyle Zonguldak'ta doğalgaz keşfedildiğini duyurmuştu. AK Parti Sözcüsü Çelik, konuya ilişkin şunları söyledi:

'Ülkemizin başarısıyla gururlanamayanlar ve milletimizin sevinciyle sevinemeyenler var. Onlara da ülkemizin başarısıyla gururlanma ve milletimizin sevinciyle sevinme duygusu “nasip” olmasını diliyoruz. Milletimiz varolsun. Ülkemizin yolu hep açık olsun.

Milletimiz özlemlerine kavuşsun, ülkemiz dünya devi olma yolunda ilerlemeye devam etsin, her bir insanımız sevinsin, gayretimiz ve duamız bunun içindir.

Aziz milletimiz, hürriyetine, bağımsızlığına ve tüm varlıklarına bedelini sonuna kadar ödeyerek sahiptir. Zorluklara karşı yılmadan mücadele ederek dimdik ayaktadır. Herkesin sırt döndüğü mazlumlarla ekmeğini ve suyunu paylaşan bir yüreğe sahiptir.

Karadeniz’de ortaya koyulan gayret, Akdeniz’de verilen mücadele, milletimizin varlığı ve geleceği içindir. Elde edilen her sonuç tek tek milletimizin her bir ferdinindir. Elde edilen her hayırlı sonuç hakedilmiştir. Bedeli ödenmiştir.

Demokratik kazanımlarımızı gasp etmek isteyenlere, Cumhurbaşkanımızı gayrı meşru yollarla hedef alanlara, milletimizin iradesine göz dikenlere her gün ayrı bir cevap veriyoruz. Karavatan, mavivatan ve gök vatanımızda haklarımızı tavizsiz koruyoruz.

Bu ülke için gayret etmek ve bu ülke için sevinmek büyük bir onurdur. Milletimizin sevincine ortak olmak büyük bir ayrıcalıktır. Bu millet insanlığı sömüren değil, insanlık umudunu inşa edendir. Sevinci ve özlemleri tüm insanlık içindir.'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal