AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP'li Özkoç'un Sözlerini Eleştirdi: Bu Bir Sabotajdır

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP'li Engin Özkoç'un TBMM'de yaptığı konuşmayı eleştirdi. Çelik, "Bir söylem analizi yapsak bir cümleyle FETÖ'yü lanetliyorlar, 20 cümleyle Cumhurbaşkanımızı hedef almaktadırlar. Bu olsa olsa bir sabotajdır" dedi.

16.07.2019-15:54 - (Son Güncelleme: 16.07.2019-18:53) AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP'li Özkoç'un Sözlerini Eleştirdi: Bu Bir Sabotajdır

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in basın toplantısından öne çıkanlar şu şekilde:

'CUMHURBAŞKANIMIZI HEDEF ALDI'

Dün 15 Temmuz'un yıl dönümüydü. Her yıl dönümünde bir taraftan acılarımız tazelenirken aynı zamanda bu direnişi tekrar tekrar anıyoruz. Yeniden hafızamızı tazelediğimizde asker üniforması giymiş teröristlere karşı devletimizin direnişini konuşuyoruz.

(CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un TBMM Genel Kurulu'ndaki konuşması) FETÖ'ye karşı bütün bir duruşun tekrar güncellenmesi, bu direnişin tekrar anılması gereken bir günde, FETÖ'ye birkaç cümleyle değinip daha sonra Türkiye'nin meşru cumhurbaşkanını hedef almak olsa olsa bir siyasi sabotajdır.

O gece Meclis'te tüm milletvekilleri vardı. CHP'li vekiller de vardı. Onları tenzih ediyorum. Fakat genel başkanlarının bu siyasi sabotaja imza attığını görüyorum. O gece özel bir ekip gönderilerek sayın cumhurbaşkanımızın hayatına kastedildi. Yaptığınız her konuşmada Cumhurbaşkanımızı hedef aldınız, meşru hükümeti hedef aldınız.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal