AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Aydın ve Muğla'da Aday Çıkartacağız

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK sonrası önemli açıklamalar yaptı.

26.12.2018-19:51 - (Son Güncelleme: 26.12.2018-19:20) AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Aydın ve Muğla'da Aday Çıkartacağız

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu Toplantısı Ankara'daki AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşti. MYK toplantısının ardından kameraların önüne geçen AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, önemli açıklamalarda bulundu.

Cumartesi günü Türkiye'den bir heyetin Rusya'ya gideceğini açıklayan Çelik; Rusya'ya gidecek ekipte Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı Hakan Fidan, Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu olduğunu söyledi. Heyet görüşmesinden sonra Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın görüşebileceğini belirtti.

İsrail Adalet Bakanı'nın Türkiye aleyhine söylediği sözlerin sorulması üzerine Ömer Çelik; "Bu şahsın boyu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirmeye yetmez. Filistinli annelerin ölmesini savunan bir kişinin sözlerini ciddiye alınmaz." dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün Meclis toplantısında yaptığı açıklamaları da sert bir dille eleştiren Ömer Çelik, "Kılıçdaroğlu siyaset biliminin değil psikolojinin konusudur. Bu şahıs tespit değil teşhis konusudur." dedi. 

Kılıçdaroğlu'na söylediği sözleri yedirircesine karşılık veren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik; "Kılıçdaroğlu bir müsvedde arıyorsa aynaya baksın. 31 Mart akşamı aynaya tekrar baktığında müsveddenin temize çekildiğini görecektir." diye konuştu.

Cumartesi günü İstanbul Büyükşehir Belediyesi adaylarını açıklayacak olan AK Parti'de Sözcü Ömer Çelik yetişmesi durumunda ilçe belediye başkan adaylarının da bu toplantıda açıklanabileceğini söyledi.

Gelen bir soru üzerine Çelik; AK Parti'nin Aydın ve Muğla'da aday çıkaracağını söyledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal