AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: 31 Mart Gecesi İttifakımızın Zaferini Hep Beraber Kutlayacağız

AK Parti Sözcüsü Çelik, "Öncelikle Maraş olmak üzere 31 Mart gecesi, ittifakımızın zaferini beraber kutlayacağız." açıklamasında bulundu.

12.01.2019-15:00 - (Son Güncelleme: 12.01.2019-14:57) AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: 31 Mart Gecesi İttifakımızın Zaferini Hep Beraber Kutlayacağız

AK Parti Sözcüsü Çelik, "Öncelikle Maraş olmak üzere 31 Mart gecesi, ittifakımızın zaferini beraber kutlayacağız." açıklamasında bulundu.

Partisinin aday tanıtım toplantısına katılmak amacıyla kente gelen AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı’na ziyaret düzenledi.

İl Başkanı Ertuğrul Doğan ve partililer tarafından karşılanan Çelik, bir süre partililerle muhabbet etti.

Çelik, buradaki açıklamasında, gelecek seçim sürecinin önemini vurguladı.

Bütün illerde aday tanıtım toplantılarının düzenlendiğini söyleyen Çelik, gelecek haftada da açıklamaların yapılacağını söyledi.
Türkiye'nin dört bir köşesinde yerel seçimlere hazırlık kapsamında güçlü bir şekilde çalışmaların devam ettiğinin altını çizen Çelik, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçtikten sonra ilk yerel seçim olduğu için çok tarihi bir önemi var. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin pozitif etkilerini, katkılarını, yerelde de görülebilmesi açısından son derece önemli bir seçim sürecidir. İnşallah seçimlerde hep beraber göreceğiz bu ittifak büyük bir güçle bu seçimlerden çıkacak. Vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi, ortaya koyduğumuz ortak iradeyle bu şekilde gerçekleşecek." şeklinde açıklamasına devam etti.

Milliyetçi Hareket Partisine misafir olduklarını belirten Çelik, Maraş'ta tanık oldukları bu birlik, dirlik ve kardeşlik bağının çok güzel olduğunu söyledi. Çelik, "Başta Maraş olmak üzere 31 Mart gecesi ittifakımızın zaferini beraber kutlayacağız." sözlerini aktardı.
MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan'ın konuşmasından sonra Çelik ve yanındakiler, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal