AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal'dan Mansur Yavaş'a Zor Soru

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal'dan Mansur Yavaş hakkında yeni açıklamalar geldi. Ünal, Bu 600 bin dolarlık alacak neyin alacağı? Bu kişi senin arkadaşın; bu kişinin şizofren, dolandırıcı, evrakta sahtecilik yapan, çocuk istismarcısı olduğunu söylüyorsun. Peki senin böyle bir kişi ile ilişkin nedir?" dedi.

14.03.2019-11:29 - (Son Güncelleme: 14.03.2019-11:16) AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal'dan Mansur Yavaş'a Zor Soru

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal CNN TÜRK televizyonlarında gündem ile alakalı önemli açıklamalar yaptı. Ünal, Yavaş'ın sahte senet skandalı ile alakalı şunları ifade etti;

KASABA KURNAZLIĞI İLE KAPATILMIŞ

Mahir Ünal'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Bu konu bizim tarafımızdan gündeme taşınmış değil. İlk defa 1 Aralık 2019'da 3 ay önce gündeme geldi. O gün sahte senet ile dava takibi biçiminde bir haber söz hususu. Bir müştekinin suç duyurusu neticesinde süren davada mahkeme iddianameyi kabul edince yeniden Türkiye'nin gündemine oturdu. Sahte senet ile icra takibine kalkışmaktan doğan bir durum söz hususu. Bunlar ortaya çıkarsa siyaset bunları konuşur. Kasaba kurnazlığı ile bu kapatılmışsa Mansur Yavaş'ın adaylığı ile bu yeniden ortaya çıkmışsa bunun konuşulması çok normal. Kamuoyu sizinle alakalı her şeyi konuşur.

YAVAŞ'A İKİ BASİT SORU SORMAK İSTİYORUM

Burada söz hususu kişinin Yavaş'ın arkadaşı olduğu çok net. Bizi taraf durumuna getirmeye uğraşmasınlar. Ben burada basit bir iki soru sormak istiyorum. Ortada bir senet var doğru mu doğru, bu icra takibine konan senedin sahte olduğu kabul edilmiş mi evet onaylanmış. Yavaş bu senetin neyin karşılığı olduğunu kamuoyuna açıklayabiliyor mu? Kendisinin icraya koyduğu bu senedin sahte olduğu Yargıtay tarafından onaylanmış. Biz olayın ahlak kısmındayız.

BİZİ SUÇLAYARAK HEDEF SAPTIRIYOR

İlk olarak bu sorulara yanıt vermeli. Basın toplantısı yapıyor, bitince soru almıyor. Bizi suçlayarak hedef saptırıyor. Bu 600 bin dolarlık alacak neyin alacağı? Bu kişi senin arkadaşın; bu kişinin şizofren, dolandırıcı, evrakta sahtecilik yapan, çocuk pornocusu olduğunu ifade ediyorsun. Peki senin böyle bir kişi ile alakan nedir? Bunu açıklamak durumundasın.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal