AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal Erken Seçim Önerisi İçin: Danışıklı Dövüş Yok

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, erken seçim söylemlerine ilişkin önemli açıklamalarda bulunuyor.

18.04.2018-10:46 - (Son Güncelleme: 18.04.2018-11:12) AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal Erken Seçim Önerisi İçin: Danışıklı Dövüş Yok

Mahir Ünal’ın açıklamaları şöyle:

Mahir Ünal, ‘Bizim uyum komisyonu çalışmalarına bağlı bir karşılıklı bir konuşma gerçekleşti. Bugünde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşülecek. Bu Devlet Bahçeli’nin bir teklifi olarak görülmelidir. Bizim siyasetimiz ne de MHP'nin siyaseti karşılıklı olarak bu tarzdadanışıklı dövüşü, ya da danışıklı bir eylem şeklini kılan bir siyaset anlayışı değil. Biz fikrimizi açık berrak bir biçimde toplumla paylaştık daha önce. Dün parti grup toplantısında Devlet Bahçeli, 26 Ağustos tarihini verirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan 3 Kasım 2019'u gösterdi. Her başkan kendi görüşünü paylaşır. Evet, MHP'nin bir erken seçim önerisi tarzında açıklaması olmuştur’ şeklinde konuştu.

Ünal, ‘Bu durum gerekli konuşmalar sonucunda bu bir gereklilik olarak görülür ya da görülmez ama bizim AK Parti olarak her zaman sürekli uyguladığımız şey, seçimlerin kendi tarihinde yapılması olmuştur. Çok dikkatli davrandık bu hususta ve uyguladık. Bu sebeple bugün, Cumhurbaşkanımızla Devlet Bahçeli arasında yapılacak toplantının sonucunu görmek gerekir, onun öncesinde bizim bir yorum yapmamız uygun olmaz’ dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal