AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal Anket Sonuçlarını Açıkladı

24 Haziran’da gerçekleştirilecek seçimlere ilişkin konuşan AK Parti Sözcüsü Ünal, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ki oy oranlarını açıkladı.

06.06.2018-22:47 - (Son Güncelleme: 06.06.2018-22:51)

TRT Haber kanalında canlı yayın konuğu olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, 24 Haziran günü gerçekleştirilecek cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için yapılan anketlerle alakalı önemli rakamlar verdi.

"CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN OYLARI AK PARTİ'NİN ÜSTÜNDE"

AK Parti Sözcüsü Ünal, ‘’2014 yılında da cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'ın yüzde 52'nin üzerinde oy aldığını belirterek AK Parti'nin 4 puan üstünde. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aldığı oylar AK Parti'nin aldığı oyların üstünde oldu. Bugün de aynı şekilde Cumhurbaşkanı'mızın aldığı oylar AK Parti'nin aldığı oyların yaklaşık 6 puan üzerinde gözüküyor’’ diye konuştu.

"SEÇİM YÜZDE 54 İLE TAMAMLANIR"

Gerçekleştirilen anket sonuçlarını açıklayan Sözcü Mahir Ünal, " Sadece bir araştırma kuruluşuyla değil birkaç araştırma kuruluşuyla çalışıyoruz. Buna göre, 53-55 bandında gözüküyor. 54-56 bandında gösteren araştırmalar da var. Her halükarda ben, 24 Haziran'da cumhurbaşkanlığı seçimini yüzde 54 ile tamamlayacağımızı düşünüyorum’’ diye konuştu.

SEÇİM VAATLERİ

Seçim vaatlerini açıklarken daha geçtiğimiz seçimlerde verilen vaatleri ve bunların ne kadarının uygulamaya geçirdiklerini incelediklerini ifade eden Sözcü Mahir Ünal, açıklamalarına şu şekilde devam etti:
"Gördük ki vadettiklerimizin hepsini hayata geçirmişiz. Hatta daha fazlasını da yapmışız. Bize diyorlar ki 'vatandaştan vergi alıyorsunuz öyle yapıyorsunuz'. Evet doğru ama bizden önceki hükümetler de vergi alıyordu, neden yapılamıyordu. Önceden alınan verginin büyük çoğunluğu faize gidiyordu, biz şimdi bunun önüne geçmeye çalışıyoruz. Bu aradaki fark da halka hizmet olarak dönüyor. Bu yüzden de girdiğimiz her seçimi kazanıyoruz."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal