AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na Asgari Ücret Yanıtı

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren CHP'li belediyelerde asgari ücretin net 2 bin 200 lira olacağını duyuran Kılıçdaroğlu'na cevap vererek, 'Onun vaat olarak koyduğu şeyi biz zaten veriyoruz.' dedi.

12.12.2018-09:25 - (Son Güncelleme: 12.12.2018-09:14)

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantı sonrasında açıklamalarda bulunan Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren CHP'li belediyelerde asgari ücretin net 2200 lira olacağını ifade eden Kılıçdaroğlu'na verdiği cevapta, 'Bizim AK Partili olan belediyelerde ne şekilde olduğunu araştırdık. Kamu işçilerin bu imkanları sayın Kılıçdaroğlu'nun vadettiğinin çok ötesinde. Dolayısıyla onun vaat olarak koyduğu şeyi biz zaten veriyoruz.' açıklamasında bulundu.

KILIÇDAROĞLU'NA CEVAP VERDİ

AK Parti MKYK, Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bir araya geldi. Toplantıdan sonra açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP'li belediyelerde asgari ücretin net 2200 lira olacağını duyuran Kılıçdaroğlu'na cevap verdi.

ÇELİK: BİZ ZATEN VERİYORUZ

Çelik açıklamasında, 'Kendisinin ürettiği kaynaktan bunu belirtmiyor. Merkezi bütçeden aktaracak. Belediyelerde çalışan taşeron işçilerin kadroya geçerken en büyük sorunun ve direncinin yaşandığı yerler CHP'li belediyelerdir. Bizim AK Partili olan belediyelerde ne şekilde olduğunu araştırdık. Kamu işçilerin bu imkanları sayın Kılıçdaroğlu'nun vadettiğinin çok ötesinde. Dolayısıyla onun vaat olarak koyduğu şeyi biz zaten veriyoruz.' cevabını verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal