AK Parti Sözcüsü Çelik'ten 'Diplomasi Zaferi' Açıklaması!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Barış Pınarı Harekatı'nın arkasından gelen diplomatik sürece yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

24.10.2019-14:23 - (Son Güncelleme: 24.10.2019-18:53)

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Barış Pınarı Harekatı'nın arkasından gelen diplomatik sürece yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

Barış Pınarı Harekatı'nın diplomatik sürecine yönelik önemli açıklamalar kaydeden Çelik'in konuya ilişkin sözleri tam olarak şöyledir:

'TÜM DÜNYA TARAFINDAN ONAYLANAN BAŞARI'

''(Soçi Mutabakatı) Barış Pınarı Harekatı'nın stratejik amaçlarına ulaşmasının son merhalesini teşkil etmiştir. Böylece Suriye topraklarında milli güvenliğimize yönelik oluşturulmaya çalışılan tehdit organizasyonu ve ayrılıkçı gündemlerin boşa çıkarılması bu son merhaleyle tamamlanmıştır. Bu operasyon başladığında işgal gücü olduğumuzdan bahseden, kara propagandaya imza atanlar bir kere daha mahcup olmuşlardır.

Pozisyonumuz hem ABD hem Rusya tarafından teyit edilmiştir. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yürütülen Bu müzakere süreci tüm dünya tarafından başarı olarak kabul edilmiştir. Türkiye-Suriye sınırında 30 kilometrelik alanda artık terör unsurları bulunmayacak. Türkiye'nin diplomatik zafer tüm dünya tarafından kabul edildi. Kaybeden terör örgütüdür.''


Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal