AK Parti Sözcüsü Çelik: Suriyeliler Güvenli Bölge Kurulunca Dönüş Yapacak

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ABD ile güvenli bölgenin kurulmasıyla birlikte, Suriyeliler'in memleketlerine döneceğini açıkladı. Türkiye'nin güvenli bölge çağrısını, yalnızca CHP'nin eleştirdiğini söyledi. Çelik, Adana'da partililerle bayramlaştı.

10.08.2019-12:56 - (Son Güncelleme: 10.08.2019-12:52) AK Parti Sözcüsü Çelik: Suriyeliler Güvenli Bölge Kurulunca Dönüş Yapacak

AK Parti 92’nci il danışma Meclisi Toplantısı'na katılım gösterdi. Çelik, Suriye'de oluşturulması planlanan 'güvenli bölge' hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Artık güvenli bölge kurulması için müttefiklerimizle beraber müşterek harekat merkezi kurulması, ülkemizdeki Suriyeli kardeşlerimizin bu güvenli bölge kurulduktan sonra bu güvenli bölgeye dönmeleri şekildeki planların yapılması söz konusu olacak.

Çelik, "Türkiye de uzun zamandır bu meseleyi hassasiyetle, başarıyla yönetiyor. fakat enteresan hadiseler de oluyor, Türkiye'yi bütün dünya takdir ederken, eleştiri sadece ve sadece CHP'den geliyor" ifadelerini kullandı.

AK Parti Sözcüsü Çelik; Suriye konusunda muhalefeti eleştirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Cenevre Konferansı'na benzer bir Suriye" konferansı açıklaması hakkında da konuştu.

Hani Ortadoğu'yu Ortadoğulular'a bırakacaktınız. Niçin Suriye konusunda konferans düzenleme aşamasına geldiniz? Görmemiz gereken şudur herhangi bir meselede önemli bir meselede bile ortaya koydukları politikanın üç günlük ömrü yoktur.

Çelik, bayramlaşma sırasında; partililerden birine 'Sigarayı bırak' uyarısında bulundu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal