AK Parti Sözcüsü Çelik: Cumhurbaşkanımız Kararı Olumlu Karşıladı

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MKYK toplantısı ardından açıklamalarda bulundu. Çelik, "Cumhurbaşkanımızın kararı olumlu bulmuştur." dedi.

07.05.2019-00:11 - (Son Güncelleme: 07.05.2019-00:02)

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MKYK toplantısı ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

SÜRECE VE SONUCA SAYGI

Çelik, "YSK'nın İstanbul seçimlerinin yenilenme kararına ilişkin yaptığı açıklamada Milletin iradesine başvurmak her zaman için yegane pusulamızdır. İstanbul seçimlerinde sıkıntılı bir tablo vardı. Sürece ve sonucuna saygı gösterdiğimizi sürekli söyledik." dedi.

MİLLETTEN BAŞKA AMİRİMİZ YOKTUR

Milli iradenin önemini belirten Çelik " Mesele milli iradenin ortaya çıkmasıdır. Sürece saygı gösteren, sonuca da saygı gösterir. Ankara'da da benzer tartışmalar yaşandı. Kazanan adayı tebrik ettik. Milletten başka amirimiz yoktur. Demokrasi anlayışımızın temeli budur." diye konuştu.

MİLLETİMİZ KARARINI VERECEK

YSK'nın mazbatayı birinin elinden alıp birine vermediğini" belirten Çelik, "Milletimiz kararını verecek, bu kadar tehdit cümlelerine gerek yok." ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANIMIZ KARARI OLUMLU KARŞILADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın YSK'nın kararı ile ilgili ilk tepkisinin sorulması üzerine Çelik, "Cumhurbaşkanımızın kararı olumlu bulmuştur." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal