AK Parti, Rabia Naz'ın Ölümüyle Alakalı Meclis Araştırması İstedi

AK Partili Nurettin Canikli, Giresun'un Eynesil ilçesinde hayatını kaybeden Rabia Naz ile alakalı Meclis araştırması talebinde bulundu.

19.04.2019-15:50 - (Son Güncelleme: 19.04.2019-16:02) AK Parti, Rabia Naz'ın Ölümüyle Alakalı Meclis Araştırması İstedi

AK Partili Nurettin Canikli Rabia Naz Vatan'ın ölümüyle alakalı Meclis araştırması isteminde bulundu.

11 yaşındaki Rabia Naz Vatan'ın şüpheli ölümü Meclis gündemine getirildi.

Rabia Naz'ın ölümü ile alakalı tartışmalarda ismi geçen AK Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Canikli'nin de içlerinde bulunduğu bir grup milletvekilinin imzasıyla Meclis araştırması istendi.

CANİKLİ SUÇLANMIŞTI

Giresun'un Eynesil ilçesinde 12 Nisan 2018 günü evinin önünde yaralı şekilde bulunan ve yapılan bütün müdahalelere karşın kurtarılamayan 11 yaşındaki Rabia Naz Vatan'ın ölümünün üstündeki sır perdesi aradan geçen zaman zarfına karşın aralanmadı. "Kaza mı yoksa intihar mı?" sorusu akıllara gelirken baba Şaban Vatan, "Kızım intihar etmedi, otopsi raporunda da araba çarpması nedeniyle öldüğü açıkça raporlandı. Bunu, birileri kendi çıkarları için örtbas edip intihar süsü verdi fakat Allah müsaade etmeyecek." demişti. Acılı babanın isim vererek AK Partili Nurettin Canikli suçlamış Canikli ise "Soruşturmanın yapılabilmesi için dokunulmazlığımın kaldırılması lazımsa ona da hazırım" demişti.

CANİKLİ SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞTU

31 Mart seçimlerinde tekrar seçilemeyen eski Eynesil Belediye Başkanı'nın yeğeninin Rabia Naz'a çarpmasının ardından küçük kızı evin önüne bıraktığı iddiasını söyleyen baba Şaban Vatan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli'yi dosyayı kapatmaya çalışmakla suçlamıştı. Canikli ise baba hakkında suç duyurusu yapmış ve basın açıklamasıyla kendisini savunmuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal