AK Parti Müşahidi Mevlüt Bengi'nin İntikamı Alındı

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, AK Parti sandık müşahidi Mevlüt Bengi'yi katleden PKK üyelerinden biri sağ yakalandı, ikisi de ölü olarak etkisiz hale getirildi.

27.07.2018-20:45 - (Son Güncelleme: 27.07.2018-20:46)

Ağrı Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı görevlileri, Ağrı Dağı'nda bölücü terör örgütü üyelerinin etkisiz hale getirilmesine dair operasyonlarını devam ettiriyor.

2 TERÖRİST ÖLÜ OLARAK ELE GEÇİRİLDİ

Gerçekleştirilen bu operasyonlar çerçevesinde bölgede yürütülen operasyon esnada, bölücü terör örgütü PKK'lı teröristlerle silahlı çatışma sağlandı. Çıkan çatışma sonucunda, bir PKK’lı terörist sağ, 2 terörist ölü olarak etkisiz hale getirildi.

SAĞ YAKALANAN TERÖRİST HER ŞEYİANLATTI

Operasyon bölgesinde yapılan aramada bir M-16 piyade tüfeği, 2 kalaşnikof piyade tüfeği, 1 tabanca, 5 el bombası, 10 kalaşnikof ve 2 M-16 şarjörü, bir güneş paneli, 1 laptop, 3 telsiz, elektrik kablosu ve çok miktarda erzak, doküman ve tıbbi malzeme ele geçirildi.

MEVLÜT BENGİ'NİN KATİLLERİ OLDUKLARINI İTİRAF ETTİ

Sağ ele geçirilen PKK mensubunun alınan ifade sonucu, mevzu bahis 3 PKK’lı teröristin, 26 Haziran 2018 tarihinde Ağrı Dağı'nda Mevlüt Bengi'nin öldürülmesi olayının planlayıcısı ve uygulayıcılarından oldukları belirlendi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal