AK Parti Milletvekili Kavakçı'dan Flaş Fenerbahçe Açıklaması!

Ümraniye'deki uyuşturucu bağımlılarını kurtarmak için kurulan amatör kulübün tanıtımında konuşan AK Parti'nin Fenerbahçeli Milletvekili Ravza Kavakçı Kan "Fenerbahçe madem yenilecek, Ümraniye yensin." dedi.

27.01.2019-12:30 - (Son Güncelleme: 27.01.2019-12:23) AK Parti Milletvekili Kavakçı'dan Flaş Fenerbahçe Açıklaması!

Uyuşturucu bağımlısı gençleri sokaklardan kurtarmak için kurulan amatör spor kulübünün tanıtımı Ümraniye'de yapıldı. Toplantıda en ilginç çıkış ise Fenerbahçeli olduğu bilinen AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan'dan geldi. Kan, "Ben Fenerbahçe taraftarıyım. Fenerbahçe madem yenilecek, Ümraniye yensin" dedi.

Konuşması esnasında sözü taraftarı olduğu Fenerbahçe'ye getiren Ravza Kavakçı Kan, "Ben futbol oynamıyorum. Fenerbahçe taraftarıyım. Fenerbahçe madem yenilecek Ümraniye yensin. O zaman onunla da gurur duyuyorum. İnşallah bundan sonra hem Ümraniyemizde hem de Hekimbaşımızda, hem Türkiye'mizde yapacağımız gençlere yönelik, spora yönelik, uyuşturucu ile mücadeleye yönelik, her çalışmada bizler de varız" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe-Ümraniyespor karşılaşmasına da değinmeden geçmeyen Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım, "Tabi Ümraniye'mizde spor konusunda gayret olunca, samimiyet olunca Fenerbahçe'yi de yeniyoruz. Fenerbahçeliler darılmasın. Futbolda güzel bir şey ama ayarınca yaptığın zaman güzel bir şey. Futbolda çok mesafe almamız lazım ama gençlerimizin de, bütün dünya gençlerinin de futbola yakınlığı, alakası, görünür köy misali herkesin gözünün önünde oluyor." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal