AK Parti Milletvekili Fikri Işık, Müteahhitleri Salondan Attırdı

Kocaeli'de kentsel dönüşüm kararı verilen mahalleler ile alakalı halkla toplantı gerçekleştiren AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, müteahhit şirket sahibi ve yetkililerini salondan attırdı.

17.12.2018-14:26 - (Son Güncelleme: 17.12.2018-14:49)

Kocaeli'de riskli alan açıklanarak kentsel dönüşüm kararı verilen mahalleler ile alakalı AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevlileri mahalle sakinleriyle toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda gerginlik olurken; Fikri Işık, mahallenin büyük kısmını temsilen gelen müteahhit şirket sahibini salondan çıkarttırdı.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde Veli Ahmet ve Hacı Hızır mahalleleri riskli bölge açıklanarak kentsel dönüşüm çalışmalarına başlandı. AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevlileri ile beraber mahalle sakinleri ile toplantı yapma kararı verdi. Hacı Hızır Mahallesi'nde yapılan toplantıda vatandaşların haricinde bölgedeki kentsel dönüşüm çalışmaları için 2 senedir hak sahipleriyle ön anlaşma imzalayan Veral İnşaat şirketinin görevlileri de hazır bulundu.

FİRMA YETKİLİLERİ SALONDAN ÇIKMAYINCA GERGİNLİK YAŞANDI

AK Parti Kocaeli milletvekili Fikri Işık toplantıya müteahhit şirket görevlilerinin salondan çıkmasını talep etti. Salondan çıkmak istemeyen şirket görevlileri duruma tepki göstererek salondan çıkmadı. Bunun ardından salona çevik kuvvet polislerini çağıran Fikri Işık "Müteahhit şirket görevlilerini dışarı alalım" talebinde bulundu.

MİLLETVEKİLİNDEN POLİSLERE: ATIN BUNLARI DIŞARI

Mahalledeki birçok ev sahibiyle ön anlaşma imzaladıklarını söylenen şirket görevlileri çıkmamakta ısrar edince milletvekili Işık bu defa da polislere, "Atın bunları dışarı" diyerek müteahhit şirket sahibi Ömer Veral ve yetkililerini salondan zorla attırdı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal