AK Parti Kütahya Adayı Ahmet Sami Kutlu Kimdir?

AK Parti Kütahya Belediye Başkanı adayı Ahmet Sami Kutlu oldu. Peki Ahmet Sami Kutlu kimdir?

06.12.2018-12:52 - (Son Güncelleme: 06.12.2018-12:44) AK Parti Kütahya Adayı Ahmet Sami Kutlu Kimdir?

AK Parti Belediye Başkanı adayları Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gerçekleştirdiği açıklamaların sonrasında meydana çıktı. Seçimlere kısa bir zaman kala sandıkta AK Parti’yi temsil edecek kişiler açıklandı. AK Parti’nin Kütahya adayı ise Ahmet Sami Kutlu oldu. Peki, Ahmet Sami Kutlu kimdir?

AHMET SAMİ KUTLU KİMDİR?

Ahmet Sami Kutlu, AK Parti'nin Kütahya Belediye Başkan Adayı olarak duyuruldu. Avukatlık mesleğini yapan Kutlu, bir dönem Kütahya Barosunda başkan yardımcılığı vazifesi de yaptı.

Avukat Ahmet Sami Kutlu, 1970 Kütahya doğumludur. 1987 senesinde Kütahya İmam Hatip Lisesinden 1991 senesinde Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Yedek subay olarak askerlik vazifesini yapmasının ardından 1994 senesinden beri Kütahya’da serbest avukatlık yapıyor. Kütahya İmam Hatip Lisesi Koruma Derneğinde iki dönem başkanlık, Kütahya Barosunda saymanlık ve başkan yardımcılığı vazifelerini yaptı. Kütahya İlme ve Hayra Hizmet Vakfı Mütevelli Heyetinde olup, hala başkan vekilliği vazifesine devam etmektedir. Kütahya Yardımeli Derneği kurucu üyesi, AK Parti’den Belediye Meclis üyeliği yaptı. Birlik Vakfı’nın, Kütahya Kurucu İl Başkanlığını yapan Kutlu, son olarak AK parti Kütahya İl Teşkilatı Yönetimindeki vazifesini sürdürmektedir. Orta seviyede İngilizce ve Arapça biliyor. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal