AK Parti Küçükçekmece Adayı Temel Karadeniz Kimdir?

AK Parti Küçükçekmece Adayı Temel Karadeniz Kimdir? Nerelidir?

29.12.2018-03:55 - (Son Güncelleme: 29.12.2018-03:53) AK Parti Küçükçekmece Adayı Temel Karadeniz Kimdir?

Temel Karadeniz 13 Temmuz 1967 yılında İstanbul Esenler’de dünyaya gözlerini açtı. Aslen Sivas’ın Gürün ilçesinden olan Babası Mehmet ve annesi Gülbahar Karadeniz’in beş kız evladının ardından ilk erkek evlat olarak doğan Temel Karadeniz o yıllar için evinin adeta neşe kaynağı oldu. Beş ablası ve kendisinden sonra doğan bir erkek kardeşiyle birlikte kalabalık bir ailenin mutluluğunu, bir arada yaşamanın güzelliklerini tatdı, paylaşmanın erdemiyle şekillenen bir çocukluk geçirdi.

Temel Karadeniz 1999 yılının sonlarına doğru Fazilet Partisi çatısının altında siyasi kariyerine ilk adımını attı. Farklı düşüncelere açık, birbirinden farklı düşünen insanların bir arada olma gücünü benimseyerek ve tecrübe ederek yetişmiş bu genç adam için siyaset, bir ülkenin kaderini tayin anlamı taşıdığından kutsal bir görevdi. Bir iş, bir meslek değil bir gönül meselesiydi. Bu saiklerle adım attığı siyaset sahnesinde, farklı düşünceleri ve vefakârlığıyla dikkatleri üzerine çekmeye başladı.

2000 yılında ailesine yeni bir neşe katan ikinci kızı Zehra’nın doğumu, adeta siyaset sahnesine yeni girmiş bu çiçeği burnunda siyaset adamı için bir uğur niteliği taşıdı. Temel Karadeniz’in Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi olarak verdiği hizmet, kuruluşunda da görev aldığı ve yakın gelecekte ülkenin kaderini değiştirecek olan Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Küçükçekmece ilçe başkanlığı görevine atanmasıyla taçlandı.

30 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimler sonucunda kazandığı Küçükçekmece Belediye Başkanlığı görevini sürdürmektedir.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal