AK Parti Karaman Adayı Mahmut Sami Şahin Kimdir?

AK Parti Grup Toplantısı'nda bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan, 20 kentin belediye başkan adaylarını duyurdu. AK Parti'de Karaman Belediye Başkan adayı Mahmut Sami Şahin oldu. Peki Matmut Sami Şahin kimdir nerelidir?

27.11.2018-14:51 - (Son Güncelleme: 27.11.2018-14:44) AK Parti Karaman Adayı Mahmut Sami Şahin Kimdir?

AK Parti Grup Toplantısı'nda bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan, 20 kentin belediye başkan adaylarını duyurdu. AK Parti'de Karaman Belediye Başkan adayı Mahmut Sami Şahin oldu. Peki Matmut Sami Şahin kimdir nerelidir?

MAHMUT SAMİ ŞAHİN KİMDİR?

Mahmut Sami Şahin, 1971 senesinde Karaman'da doğdu. Karaman İmam Hatip Lisesi'nden mezun olan Şahin, Selçuk Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nü bitirdi ve aynı üniversitede yüksek lisansını bitirerek makine yüksek mühendisi oldu. Bir süre devlet memurluğu görevinde bulunan Şahin daha sonra özel sektöre geçerek yöneticilik yaptı. 1998 senesinde kendi firması olan Simya Hidrolik Otomasyon Ltd. Şirketini kurdu. 2000 senesinde Karaman ve Konya'da otogaz dönüşüm ve projelendirmeleri yaptı.

2010 senesinde AK Parti Meram İlçe Teşkilatı'nda yönetim kurulu üyesi olarak göreve başladı. 2014'de AK Parti'den Meram Belediyesi Meclis üyesi seçildi.

2015'de kurulan Konya Teknoloji Geliştirme Bölgesi Teknopark Yönetici A Ş kurucu şirket ortağı ve yönetim kurulu üyesi oldu. TÜBİTAK MAM Robotik Kümelenme Grup üyesi ve KOP bölgesi İNNOPARK KOBİ Mentör Projesi komite üyesidir.

TÜBİTAK ve Konya İnnopark A Ş. de proje değerlendirme panelisti olarak görev yapmaktadır. 2010 senesinde AK Parti Meram İlçe teşkilatında yönetim kurulu üyesi olarak göreve başladı ve Ar-Ge'den sorumlu Başkan Yardımcılığı ve İlçe Sekreterliği görevlerini üstlendi. 2014 yerel seçimlerinde AK Parti'den Meram Belediyesi Meclis üyesi seçildi ve aynı zamanda Büyükşehir Meclis Üyesi oldu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal