AK Parti Kadın Kolları Başkanlığından Dünya Kadınlar Günü Mesajı

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, bu seneki 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kahraman Türk kadınlarına ithaf ettiğini açıkladı.

07.03.2020-17:26 - (Son Güncelleme: 07.03.2020-17:17) AK Parti Kadın Kolları Başkanlığından Dünya Kadınlar Günü Mesajı

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, bu seneki 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kahraman Türk kadınlarına ithaf ettiğini açıkladı.

 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, şehit ailelerine ve yüz yıllardır sürmekte olan milli mücadeleye ithafta bulunan Çam, "Şehitlerimizin mirasları hepimizin hassasiyetle üzerinde titrediği, en kıymetli emanetimiz olacaktır." dedi.

Söz konusu açıklamada "Bu kıymetli emaneti, 'Bir ölür, bin doğarız.' diyerek büyük bir sabır ve özveriyle taşıyan şehit annelerinin, eşlerinin, kız kardeşlerinin ve bütün ailelerinin her daim yanlarında olmak, şehitlerimizin anısını titizlikle muhafaza etmek hepimizin ortak görevidir." diyen Lütfiye Selva Çam'ın açıklamları şöyledir:

"Metanetleri, sabırları ve dik duruşlarıyla hepimize ilham olan şehit aileleri, hala sırrına erilememiş ilahi güzelliğin ve bu güzelliğin işareti olan Hazreti Peygamberimizin simgesi olan bir gül misali hayatlarımızın geçiciliğini, baki olanın her daim en yukarıda dalgalanan bayrağımız olduğunu bize en derinden tekrar tekrar hatırlatır."

Bu düşüncelerden hareketle, AK Parti Kadın Kolları olarak bu yılki 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kahraman Türk kadınlarına ithaf ediyoruz. Kahraman kadınlarımız ve tüm şehitlerimiz adına '1987'ye atacağımız mesajlarla güllerimizi şehitlerimize ve askerlerimize göndererek TSK Güçlendirme Vakfında gül bahçemizi oluşturuyoruz. Kahraman Türk kadınları asla bitmeyecek."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal