AK Parti İzmir Milletvekili İstifa Etti

AK Parti İzmir Milletvekili İbrahim Turhan, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda aktif siyaset hayatını noktaladığını duyurdu.

29.04.2018-13:07 - (Son Güncelleme: 29.04.2018-13:04) AK Parti İzmir Milletvekili İstifa Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım´ın katılımıyla dün gerçekleştirilen İzmir İl Kongresi’nin ardından AK Parti İzmir Milletvekili İbrahim Turhan, siyaseti bırakacağını duyurdu. Vekil Turhan, sosyal platformu sitesi Twitter üzerinden yaptığı paylaşım ile aktif siyaset yaşamını bitirdiğini açıkladı.

AK Partili Turhan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eski Başbakan Davutoğlu'na ve İzmir halkına teşekkür ederek şu şekilde konuştu:

“Bugün gerçekleştirilen Ak Parti İzmir Kongresi ile Şubat 2015 yılında yine İzmir´de başladığım aktif siyasi hayatımı bitirdim. Üzerimde bir emanet olarak taşıdığım milletin vekaleti vazifesini gerektiği gibi yapmak ve tertemiz bir şekilde bitirmek hamdolsun nasip oldu. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve beni siyasete davet ederek millete bu görevde hizmet etmeme sebep olan o günkü Eski Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu olmak için bu dönemde destek olan tüm teşkilat üyelerine ve İzmirli hemşehrilerime şükranlarımı arz ediyorum.”

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal