Ak Parti İYİ Parti Vekiller Arasında İlginç Diyalog

CHP'den İYİ Parti'ye geçen milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu ile AK Partili vekil Ayşe Sula Köseoğlu arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

23.04.2018-17:20 - (Son Güncelleme: 23.04.2018-17:35)

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle tören düzenlendi. Törenin ardından Meclis Başkanı Kahraman tebrikleri teker teker kabul etti. Tam bu sırada AK Partili Ayşe Sula Köseoğlu ile bir gün önce CHP'den İYİ Parti'ye geçmiş olan Nurhayat Kayışoğlu arasında dikkatleri üzerlerine çeken ilginç bir konuşma kameralara yansıdı.

AK Partili Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu ve CHP'den İYİ Parti sıralarına yeni geçmiş 15 vekil arasında bulunan Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu arasındaki diyalog dün yaşanan Cumhuriyet Halk Partisi’nden İYİ Parti’ye vekil transferi ile ilgiliydi.

Kameralara yansıyan diyalogda AK Partili Ayşe Sula Köseoğlu, İYİ Parti'ye geçen Nurhayat Kayışoğlu'na seslenerek, "Dün çok ağlamaklıydın canım benim" dedi. Kayışoğlu ise, "Demokrasiye geçmenin verdiği bir gurur vardı" sözleriyle cevap verdi. İçeri doğru yönelen Köseoğlu yanıtı duyar duymaz, "Bu şekilde tarihe geçmek istemezdim" ifadelerini kullandı. İki vekil daha sonra TBMM salonuna doğru hareket etti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal