AK Parti, İstanbul'da 3 İlçede MHP'nin Adaylarını Destekleyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 36 İstanbul ilçe belediye adayını açıkladı.

29.12.2018-17:31 - (Son Güncelleme: 29.12.2018-17:36) AK Parti, İstanbul'da 3 İlçede MHP'nin Adaylarını Destekleyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 36 İstanbul ilçe belediye adayını açıkladı. Beşiktaş'ta Serkan Toperi, Maltepe'de Ahmet Baykan ve Silivri'de Volkan Yılmaz ise MHP ile ortak aday olarak duyuruldu.Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında, 36 İstanbul ilçe adaylarını tek tek açıkladı.

Başkan Erdoğan, AK Parti'nin üç ilçedeki adayların Cumhur İttifakı tarafından destekleneceğini belirtti. Beşiktaş'ta Serkan Toperi, Maltepe'de Ahmet Baykan ve Silivri'de Volkan Yılmaz ise MHP ile ortak aday olarak açıklandı.

BAŞKAN ERDOĞAN, İSTANBUL İLÇE ADAYLARINI DUYURDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonunda düzenlenen aday tanıtım toplantısında, isimlerini tek tek okuyarak 36 İstanbul ilçe adayını açıkladı.

BİNALİ YILDIRIM KESİNLEŞTİ

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilen TBMM Başkanı Binali Yıldırım’ın ismi resmileşti. Yıldırım, adaylığının duyurulduğu sırada gözyaşlarını tutumadı.

MHP'DEN ÜÇ İLÇE ADAYI

39 ilçeye sahip İstanbul'da 1. Bölge'den Maltepe, 2. Bölge'den Beşiktaş, 3. Bölge'den Silivri ön görüldüğü gibi MHP'ye bırakıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP'nin Beşiktaş'ta Serkan Topeli, Maltepe'de Ahmet Baykan, Silivri'de ise Volkan Yılmaz'ı aday olarak seçtiğini ve AK Parti’nin bu isimleri destekleneceğini belirtti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal