AK Parti İstanbul Adayı Binali Yıldırım'dan Ortak Canlı Yayın Açıklaması

AK Parti İstanbul adayı Binali Yıldırım, Sivas'ta önemli açıklamalar yaptı. İmamoğlu ile canlı yayın konusunu değerlendiren Yıldırım, "Biz her şeye hazırız" dedi.

05.06.2019-13:52 - (Son Güncelleme: 05.06.2019-13:43)

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Sivas'ta basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Yıldırım, "Sivas'ta yaşayanların iki katında fazlası İstanbul'un 39 ilçesinde ikamet ediyor. Sivas, İstanbul seçimlerini de belirleyecek şehirlerimizden bir tanesidir. Sivaslı hemşerilerim her daim siyasette benim tarafımda olmuşlardır" dedi.

ORTAK CANLI YAYIN AÇIKLAMASI

Binali Yıldırım, Ekrem İmamoğlu ile canlı yayına çıkma hususunda, "Mahir bey, CHP ile görüştü. Genel Başkan Yardımcısı ile. Onlar da Genel Başkan Kemal beye aktarmışlar. Kemal bey de izin vermiş. Biz her şeye hazırız. Öncelikli tabii İstanbul, tabiki her şeyi konuşuruz, önemli olan İstanbullu ne durmak istiyor" sözlerini kullandı.

Bir gazetecinin, "CHP'nin adayının memleketinde kiraz ağacına çıkıp kiraz topladı, bununla alakalı bir değerlendirmeniz olacak mı? sorusuna da, "Kiraz ağaçları gevrek olur dikkat etsin düşmesin. O bize gerek" cevabını verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal