AK Parti İstanbul Adayı Binali Yıldırım'dan Canlı Yayın Kararı Sonrası İlk Açıklama

Ortak canlı yayın açıklamasını değerlendiren AK Parti İstanbul adayı Binali Yıldırım, "Bu yayının tüm İstanbullular için hayırlı olmasını dilerim" dedi.

10.06.2019-15:19 - (Son Güncelleme: 10.06.2019-15:37)

Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım'ın katılacağı televizyon programı ile alakalı ayrıntılar netleşti. Ortak yayın açıklamasının ardından Twitter sayfasından paylaşım yapan Yıldırım, "Bu yayının bütün İstanbullular için hayırlı olmasını dilerim." dedi.

ORTAK YAYININ TARİHİ SAATİ VE MODERATÖRÜ BELLİ OLDU

Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu'nun katılacağı ortak yayın için, AK Parti ve CHP'li görevliler bir defa daha bir araya geldiler. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Yıldırım ile İmamoğlu'nun katılacağı televizyon programının 16 Haziran Pazar günü saat 21.00'de gerçekleştirileceğini duyurdu. Moderatör, gazeteci İsmail Küçükkaya olacak.

İLK AÇIKLAMA İMAMOĞLU'NDAN GELDİ

Yayın ile alakalı Twitter'dan paylaşım yapan Ekrem İmamoğlu ''16 Haziran Pazar günü saat 21.00'de @KucukkayaIsmail moderatörlüğünde sizinle İstanbul'u tüm yönleriyle konuşmaktan büyük keyif alacağım. Başarılar dilerim @BY'' sözlerini kullandı.

İMAMOĞLU'NUN ARDINDAN YILDIRIM AÇIKLAMA YAPTI

Ortak yayın açıklamasıyla alakalı konuşan AK Parti İstanbul Adayı Binali Yıldırım, "Bu yayının tüm İstanbullular için hayırlı olmasını dilerim." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için asagi kaydirin.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal