AK Parti İstanbul Adayı Binali Yıldırım, Kadir Topbaş'ı Neden Ziyaret Ettiğini Açıkladı

AK Parti İstanbul adayı Binali Yıldırım TV5 ekranlarında, "Kadir Topbaş'ı niçin ziyaret ettiniz" sorusuna cevap verdi. Yıldırım, "Belediye başkanlığından ayrıldı diye bizim selamı sabahı kesmemiz mi lazım" dedi.

01.06.2019-10:24 - (Son Güncelleme: 01.06.2019-10:17)

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, TV5 ekranlarında Mustafa Yılmaz'ın Seçim Özel programına konuk oldu. Yılmaz'ın İSPARK'ın zarar etmesi ile akalaı sorusuna Yıldırım, "Onu ben de anlamış değilim. Gelince anlayacağız. Benim de kafama yatmıyor" dedi. Vaatlerini sıralayan Yıldırım, İSPARK'ta ilk 1 saati bedava yapacağız diyerek sözlerini sürdürdü.

İSTANBUL'UN YÜZDE 80'İ YEŞİL ALAN

Yıldırım, İstanbul'daki yeşil alanlarla alakalı projelerini aktarırken İstanbul'un yüzde 20'sinin yerleşim alanı, geriye kalan yüzde 80'inin yeşil alan olduğunu öne sürdü.

Yılmaz'ın 'Kadir Topbaş'ı niçin ziyaret ettiniz?' sorununa Yıldırım, "Kadir Topbaş bizim belediye başkanlığımızı yaptı çok da başarılı belediye başkanıydı. Belediye başkanlığından ayrıldı diye bizim selamı sabahı kesmemiz mi lazım? Kadir Bey ile bir hukukumuz var. Refah Partisi Beyoğlu İlçe Başkanlığı'ndan başlayan Beyoğlu Belediye Başkanlığı'ndan Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan beraber yaptığımız birçok proje var. Bir hukukumuz var yani. Belediye başkanlığını bıraktı diye bütün defteri kapatacağız hafızamızdan silecek miyiz?" biçiminde yanıt verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal