AK Parti İstanbul Adayı Binali Yıldırım: İstanbul Seçimi Yapıyoruz Ama Herkes Burnunu Soktu

AK Parti İstanbul adayı Binali Yıldırım, seçimlere dair konuştu. Yıldırım, "İstanbul seçimi yapıyoruz sözde herkes burnunu soktu Avrupa Amerika bu dahi bir şey ifade ediyor" dedi.

20.06.2019-14:10 - (Son Güncelleme: 20.06.2019-14:05)

AK Parti tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na tekrar aday gösterilen Binali Yıldırım, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Kalkınma Vakfı Kahvaltı Programı'na katıldı.

"İSTANBUL SEÇİMİ YAPIYORUZ SÖZDE, HERKES BURNUNU SOKTU"

İstanbul'un Türkiye'nin özeti olduğunu ifade eden Yıldırım, şöyle dedi:

"Hedefimiz bir çocuklarımızın geleceği hepimizin konusu. İstanbul deyince aklımıza sıradan bir kent gelmesin. Müjdelenmiş bir kenttir. İstanbul Fatih'in fethettiği kenttir. İstanbul 94'te Recep Tayyip Erdoğan'ın ayağa kaldırdığı kenttir. Emin ellere verilen o bayrak 25 sene sonra İnşallah ehline verilmek suretiyle İstanbul'un geleceği aynı biçimde inşa edilecek. Kayırmacılık, hemşehricilik bunlar çok konuşuluyor. Algı olgunun önünde bazen. Bunlar benim için önemlidir. Rabbim nasip eylerse eğer bu vazifeye gelirsem ayrı gayrı yok. Aynı sevgiyi göstereceğim. Bölge insanından yakın çalışma arkadaşım olacak. Herkese hak ettiği kadar yer verilecek. Hiç kimse kendini yalnız bırakılmış dışlanmış hissetmeyecek. Gönül kırmak kolay gönülleri yapmak zordur. Biz zora talibiz. Zaman zaman yanlış anlaşılmalar olabilir, kırgınlıklar olabilir. Bunun çaresi kırgınlıkları daha da derinleştirmek değil, bunların üstüne sünger çekip yeni bir geleceğe başlangıç yapmak vaktidir. Aramıza fitne girmesine müsaade etmeyeceğiz. İstanbul seçimi yapıyoruz sözde herkes burnunu soktu Avrupa Amerika bu dahi bir şey ifade ediyor. Türkiye'nin istikrarının ne kadar önemli olduğun bir defa daha seçimler göstermiştir. Husumetimiz yok kimseye kendimi diğer adayla kıyaslayacak değilim. 11 yaşımda geldim bu kente. Zaman 11 yaşındaki bir çocuğu Binali Yıldırım yapan bu kente vefa borcunu ödeme zamanıdır. Topal Dursun'un oğlu Binali Yıldırım'la beraber yürümeye var mısınız?"

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal