AK Parti İstanbul Adayı Binali Yıldırım, İBB Eski Başkanı Kadir Topbaş'ı Ziyaret Etti

AK Parti'nin İstanbul adayı Binali Yıldırım, İBB eski başkanı Kadir Topbaş'ı çalışma ofisinde ziyaret etti. İkili görüşmeyle alakalı bir de açıklama yaptı.

29.05.2019-10:26 - (Son Güncelleme: 29.05.2019-10:21)

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, İBB eski Başkanı Kadir Topbaş'ı Beyoğlu'nda yer alan çalışma ofisinde ziyaret etti.

Ziyaretin sonrasında gazetecilerin karşısına geçen ikili açıklamalar yaptı.

Kadir Topbaş, "Sayın başkanımız nezaket gösterdi. Ziyaret ettiler. Kendilerine çok teşekkür ederim. O kadar çok titri var ki nasıl hitap edeyim diye zaman zaman tereddüt halinde olabiliyoruz. Fakat biz gene de kendisine başkan demeyi yeğleriz, severiz. Kendisi de benim gibi Kasımpaşa'lı. Benim kardeşimin de mezun olduğu ortaokuldan mezun olmuş. Yapabileceklerini söyleyebilen ve konuşmaktan ziyade iş yapan yönüyle biz tanıyoruz. Yurttaşlarımız da esprileriyle ve başarılı, gayretli çalışmalarıyla da tanıyorlar. Bir insana nasip olmayacak birçok vazife yaptı Türkiye'de. Çok önemli görevler üstlendi ve başarıyla bitirdi. İnşallah şimdi de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı netleşir. İnanıyorum ki çok iyi bildiği bu şehre güzel hizmetler verir." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal