AK Parti İstanbul Adayı Binali Yıldırım Harem Otogarı İçin Sözü Verdi: İster Başkan Olayım İster Olmayayım Yapılacak

AK Parti İstanbul adayı Binali Yıldırım Harem'de otogar temsilcileri ile iftar yaptı. Burada açıklamalar yapan Yıldırım, "Şimdi buranın bir taşınma konusu var. Bu artık sürdürülebilir bir şey değil. İster başkan olayım, ister olmayayım sözü de veriyorum" dedi.

20.05.2019-16:36 - (Son Güncelleme: 20.05.2019-18:19)

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım Harem Otogarı'nda şoförlerle sahur yaptı. Harem otogarının taşınması meselesi ile alakalı açıklamalar yapan Yıldırım "Şimdi buranın bir taşınma konusu var. Bu artık sürdürülebilir bir şey değil. İster başkan olayım, ister olmayayım sözü de veriyorum.'' dedi.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Harem Otogarı İşletmecileri, Acenteleri ve Esnafları Derneği tarafından otogarda yapılan sahur programında, otobüsçüler, taksiciler, minibüsçüler ve kamyoncuların temsilcileriyle bir araya geldi.

Temsilcilerle konuşan Yıldırım, problemlerini dinleyip çözüm önerilerini sundu. Temsilcilerin, Türkiye'nin yükünü taşıyan kişiler olduğunu söyleyen Yıldırım, şöyle dedi:

"Halka yük olan değil, halkın  yükünü taşıyan, yükünü hafifleten, çilekeş bir sektörden söz ediyoruz. Topal Dursun babamın mekanı cennet olsun. Tüm ölmüşlerimize rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun. Çok çekti. Bugünkü yollar olsaydı herhalde bu derece hayıflanmazdı. Onları göremedi. Eskiden bu işin ne kadar büyük bir çile olduğunu hepiniz biliyorsunuz. Hamdolsun yollarımız kaymak gibi."

OLMASAK DA YAPILACAK OLSAK DA YAPILACAK

Harem otogarının taşınması meselesi ile alakalı açıklamalar yapan Yıldırım, "Harem otogarındayız. Buranın misafiriyiz. Ben İstanbul'da gözümü burada açtım. Burada otogarın esnafının misafiriyiz. Şimdi buranın bir taşınma konusu var. Bu artık sürdürülebilir bir şey değil. Gelişen koşullar içerisinde bunu en kısa vakitte inşallah ele alıp gereği yapılacak. İster başkan olayım, ister olmayayım sözü de veriyorum. Olmazsak da yapılacak olsak da yapılacak" sözlerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal