AK Parti İstanbul Adayı Binali Yıldırım, Gençlerle Beraber PUBG Oynadı

AK Parti İstanbul adayı Binali Yıldırım, Yeşilköy'deki 6. Uluslararası Kitap Fuarı'nın açılışını yaptı. Yıldırım burada gençlerle PUBG adlı oyunu da oynadı.

09.03.2019-18:27 - (Son Güncelleme: 09.03.2019-18:20) AK Parti İstanbul Adayı Binali Yıldırım, Gençlerle Beraber PUBG Oynadı

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Yeşilköy'deki İstanbul Fuar Merkezi'nde 6. Uluslararası Kitap Fuarı'nın açılışını gerçekleştirdi. Yıldırım daha sonra E-Oyun Turnuva alanına giderek burada takım halinde internet üstünden oynanan "PUBG" isimli oyunu gençlerle oynadı. Yıldırım, "Torunlar oynuyor fakat bize öğretmiyorlar. Problem orada." dedi.

"BİR GÜN DEĞİL HER GÜN KADINLARIN GÜNÜDÜR"

Burada açıklamalar yapan Yıldırım, Dünya Kadınlar Günü'nü dolu dolu kutladıklarını söyleyerek, "Bir gün değil her gün kadınların günüdür. Kadın-erkek birlikte mücadele veriyoruz. Güzel günlerde de zorluklarda da birlikteyiz. Çünkü geleceğe evlatlarımızı beraber hazırlıyoruz." sözlerini kullandı.

YILDIRIM GENÇLERLE PUBG OYNADI

Yıldırım daha sonra E-Oyun Turnuva alanına giderek burada takım halinde internet üstünden oynanan "PUBG" isimli oyunu gençlerle oynadı. Yıldırım, "Torunlar oynuyor fakat bize öğretmiyorlar. Problem orada." dedi.

Kitap fuarı alanını da gezen Yıldırım'a Erhan Çelik "Karanlık Çarşamba" isimli kitabını takdim etti. Bir stanttan ise Rıza Duru'nun "Mevleviname" adlı kitabı Yıldırım'a hediye edildi. Yıldırım da, AK Parti seçim broşürünü imzalayarak stant çalışanlarına verdi.

Yıldırım'a, AK Parti Bakırköy Belediye Başkanı Adayı Mehmet Umur ve eski Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da eşlik etti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal