AK Parti İstanbul Adayı Binali Yıldırım, Cuma Namazını 39 İlçe Adayı ile Beraber Kıldı

İstanbul'da Cuma Namazı'nı 39 ilçe adayıyla beraber kılan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım "Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır" dedi.

04.01.2019-15:06 - (Son Güncelleme: 04.01.2019-15:12) AK Parti İstanbul Adayı Binali Yıldırım, Cuma Namazını 39 İlçe Adayı ile Beraber Kıldı

TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, cuma namazı ardından açıklamalar yaptı. Yıldırım, "Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır" dedi.

"HALKIMIZA HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK"

Yıldırım, "İlçelerimizin adayları ile bugün Eyüp'te namazımızı eda ettik ve buradan yola koyuluyoruz. Aziz İstanbulluların güvenini elde etmiş bir biçimde İstanbul'a hizmete başlayacağız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olacaktır. Milletimize hizmet için yola koyulduk, Allah yar ve yardımcımız olsun." sözlerini kullandı.

15 OCAK'TA START VERİLECEK

Cuma namazı ardından gazetecilerin sorularını cevaplayan Yıldırım, "Projelerimiz için 7 Ocak'ta bir tanışma toplantısı olacak. 15 Ocak'tan sonra sıkı bir biçimde İstanbul'la alakalı proje ve önerilerimizi kapsamlı bir biçimde farklı vesilelerle açıklayacağız" sözlerini kullandı.

ADALAR'DAKİ FAYTON KULLANIMI

Yıldırım ayrıca, "Hayvanlar da canlıdır, onların hakkını korumak bizim vazifemizdir. Hayvanların ticari amaçlarla alakalı kullanılmasını doğru bulmuyoruz" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal