AK Parti İstanbul Adayı Binali Yıldırım, CHP'li Rakibi Ekrem İmamoğlu Hakkında Konuştu

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım, CHP'li rakibi Ekrem İmamoğlu hakkında ilk defa konuştu. Yıldırım, "Ekrem İmamoğlu'na hayırlı olsun diyorum, başarılar diliyorum" dedi.

04.01.2019-15:29 - (Son Güncelleme: 04.01.2019-15:23) AK Parti İstanbul Adayı Binali Yıldırım, CHP'li Rakibi Ekrem İmamoğlu Hakkında Konuştu

TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul adayı Binali Yıldırım, cuma namazı ardından açıklamalar yaptı. CHP'nin Adayı Ekrem İmamoğlu için ilk defa açıklama yapan Yıldırım, "Ekrem İmamoğlu'na hayırlı olsun diyorum, başarılar diliyorum" dedi.

PROJELER İÇİN 15 OCAK'I BEKLİYOR

Projelerini ne zaman duyurulacağı biçimindeki soruya da yanıt veren Yıldırım, "15 Ocak'tan sonra yoğun bir biçimde İstanbul'la alakalı proje ve önerilerimizi kapsamlı bir biçimde farklı vesilelerle açıklayacağız" sözlerini kullandı.

"DENİZ BAYKAL'I ZİYARET ETTİM"

Açıklamalarının ilerleyen kısmında CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ı ziyaret ettiğini söyleyen Yıldırım, şöyle dedi: "Sayın Deniz Baykal'ı ziyaret ettim. Kendisini moralli gördüm. Çok iyi karşıladı. Eskiyi yad ettik. 2000'li senelerden konuştuk."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal