AK Parti Grup Başkanvekili Turan: Asıl Kaybeden O Fotoğrafta Bulunmayan Olacak

AK Parti Grup Başkanvekili Turan, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in Samsun'daki 19 Mayıs törenlerine katılmaması hakkında sözlerine ilişkin, "Asıl kaybeden 19 Mayıs'a özel çekilen o fotoğrafta yer almayanlar olacak." ifadesinde bulundu

21.05.2019-17:02 - (Son Güncelleme: 21.05.2019-16:56)

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan yaptığı açıklamada, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in partisinin grup toplantısında, Samsun'da gerçekleştirilen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 100'üncü Yıl Töreni'ne katılmaması hakkında, "Katılmadığımız tören bir devlet töreni değil, iktidar partisi ve ortağının şovuydu." sözleriin tepkiyle karşıladı. 

Yaptığı konuşmalarda sürekli "ayrışmayalım, kamplaşmayalım, ötekileştirmeyelim" diyenlerin birlik ve beraberlik iklimini kuvvetlendirecek en makul adıma ise çıkıp "hayır” dediğini aktaran Turan, Türkiye'nin birlik ve beraberlik tablosuna ihtiyacı olduğunu ifade etti.

'19 MAYIS MİLLETİMİZİN EN ÖNEMLİ ORTAK DEĞERLERİNDENDİR'  

"Farklı düşüncelerimiz, farklı ideolojilerimiz ve farklı hayat tarzlarımız olabilir. Fakat farklılıkları zenginlik görmekle beraber, ortak değerlerimiz ve ortak paydalarımız çok daha kıymetli." şeklinde konuşan Turan, 19 Mayıs'ın, milletin en önemli ortak değerlerinden olduğunu belirtti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal