AK Parti Genel Merkezi'nde Kutlama Hazırlıkları

Seçim sonuçlarının açıklanmaya başlaması ile beraber AK Parti Genel Merkezi'nde de kutlama için hazırlıklar yapılmaya başlandı. Vatandaşlar da akın akın buraya geliyor.

24.06.2018-20:27 - (Son Güncelleme: 24.06.2018-20:20) AK Parti Genel Merkezi'nde Kutlama Hazırlıkları

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçim sonuçları ile alakalı AK Parti Genel Merkezi'nde hazırlıklar sürüyor. Parti genel merkezi önündeki otopark bölümü, devam eden saatlerde toplanması tahmin edilen insanlar için düzenlendi.

Parti genel merkezinde yerli ve yabancı medya mensupları için platform yapılırken, seçim bölgelerinden gelen neticeler da meydana getirilen seçim koordinasyon merkezinden takip ediliyor. Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçim neticeleri ile alakalı AK Parti Genel Merkezi'nde hazırlıklar devam ediyor. Seçim neticelerinin gelmeye başlaması ile beraber parti genel merkezi önünde toplanması düşünülen insanlar için otoparkın olduğu yer düzenlendi. İnsanların muhtemel konuşmaları ve seçim neticelerini izleyebilmeleri için iki dev ekran kuruldu. Seçim sonuçlarını takip edecek çok sayıda yerli ve yabancı medya mensubu için de platform yapıldı.

İSTANBUL'DA VATANDAŞLAR TOPLANMAYA BAŞLADI

Seçim sonuçlarının duyurulmaya başlaması ile insanlar AK Parti İstanbul İl Başkanlığı önüne gelmeye başladı. Ellerinde Türk bayraklarıyla il merkezini önüne giden insanlar, dev ekranlarda seçim sonuçlarını izliyor.

Seçim sonuçlarının duyurulmaya başlamsı ile insanlar da Beyoğlu'nda yer alan AK Parti İstanbul İl Başkanlığına gitmeye başladı. Kutlama hazırlıkları gerçekleştirilen ve ellerinde Türk bayrağı olan insanlar, AK Parti önünde yapılan dev ekranlarda seçim sonuçlarını izliyor. AK Parti önündeki kalabalığın ilerleyen saatlerde fazlalaşması düşünülüyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal