AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş'tan Önemli Deprem Açıklaması

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "İlk andaki müdahalenin ardından yaraların hızla sarılması geliyor, inşallah bu depremden etkilenen hiç kimsenin açıkta kalmaması için gayret sarf edilecektir." dedi.

27.01.2020-12:09 - (Son Güncelleme: 27.01.2020-12:03) AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş'tan Önemli Deprem Açıklaması

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da katıldığı Elazığ Valiliği'ndeki kriz masasında depremin son durumuna yönelik değerlendirmede bulundu.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'un açıklamalarından satır başları;

"Öncelikle olay anından itibaren hemen olaya müdahale eden başta Süleyman Soylu Bey’e, Murat Kurum Bey'e, Fahrettin Koca Bey’e, AFAD’a, Kızılay’a, Jandarmamıza, yek vücut olarak milletin derdine derman olmak için insan üstü gayret sarf eden bütün kurumlarımıza yürekten teşekkür ediyorum hepsinden Allah razı olsun.

İlk andaki müdahalenin ardından yaraların hızla sarılması geliyor, inşallah bu depremden etkilenen hiç kimsenin açıkta kalmaması için gayret sarf edilecektir.

Bir başka teşekkür de milletimizin tamamına yapılmalıdır diye düşünüyorum, deprem anından itibaren aynı acıyı paylaşarak acıyı hafifletmek için bu olayın üstüne gitmiştir. Ayrıca Türkiye’nin her yerinden belediyeler vasıtası ile buralara yardım malzemeleri gönderilmiştir. Birçok mobilize ekip seferber olmuştur, bütün bu kuruluşlara ve zor anda bir araya gelme becerisini gösteren 81 milyon vatandaşımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal