AK Parti Genel Başkan Yardımıcısı'ndan Muharrem İnce'ye Küfürbaz Eleştirisi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi kastederek, "Küfürbazdan cumhurbaşkanı olur mu? Olmaz" dedi.

22.06.2018-11:22 - (Son Güncelleme: 22.06.2018-11:10) AK Parti Genel Başkan Yardımıcısı'ndan Muharrem İnce'ye Küfürbaz Eleştirisi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Birini bugün televizyonlarda yada sosyal medyada izliyoruz. Polise aman Yarabbim ağza alınmayacak hakaretler... Küfürbazdan cumhurbaşkanı olur mu? Allah'ınızı severseniz ya... Olmaz." dedi.

Dağ, Ege Bölgesi Kütahyalılar Federasyonunun Gürçeşme Caddesi'ndeki dernek binası önünde düzenlediği açık hava görüşmesinde yaptığı açıklamada, 24 Haziran'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın milletin vereceği büyük destekle tekrar seçileceğini bildirdi.

Cumhur İttifakı haricindeki partilerin seçimi ikinci tura sarkıtmak için 8 Temmuz ümidi ile motive olduklarını söyleyen Dağ, "Allah'ın izni ile 24 Haziran'da biz bu işi sonlandıracağız. Bugün Gündoğdu Meydanı'nda miting düzenleyenler bu miting ardından biraz umutlanmış olsalar da biz 24 Haziran akşamı Allah'ın izni ile onlara güzel bir gol atacağız." dedi.

Kütahyalıların Cumhur İttifakı haricinde bir adaya oy vermeyeceğini düşündüğünü söyleyen Dağ, İzmir 'deki Kütahyalıların da 24 Haziran'da tamamının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a oy atacağını söyledi.

Kendisinin Kütahya'nın içinden gelmiş birisi olduğunu, bununla da gurud duyduğunu söyleyen Dağ, bugüne dek hemşehrilerinin yüzünü kara çıkaracak hiçbir eylem ve hareketin içinde bulunmadığını, bundan sonra da olmasının olası olmadığına dikkat çekti . Anadolu’nun her tarafından şehre gelenler gibi İzmir ’de ikamet ettiğine işaret eden Dağ, İzmir ile alakalı sosyal medyadan yayınladığı paylaşımlarına organize biçimde Simavlı, Kütahyalı olduğuna dikkat çekilen alaycı yorumlar yazdırıldığını açıkladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal