AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz: Çok Büyük Hatalar Ve Usulsüzlükler Var"

Yavuz yaptığı açıklamada, "Hemen sürece ilişkin hazırlıklar yapıldı daha ilk incelemede çok ilginç verilerle karşılaştık. Bu seçim demokrasi tarihimizin en büyük şaibelerinden biridir dersek yeri olur." ifadelerini kullandı.

02.04.2019-19:34 - (Son Güncelleme: 02.04.2019-19:35) AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz: Çok Büyük Hatalar Ve Usulsüzlükler Var"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"ÇOK BÜYÜK HATALAR VE USULSÜZLÜKLER VAR"

Yavuz yaptığı açıklamada, "Baştan beri diyoruz ki İstanbul’da durum hiç anlatıldığı ve görüldüğü gibi değildir; çünkü kendi verilerimize güveniyoruz. Verileri bir sisteme aldık, baştan beri çok hızlı sonuçlara ulaştığımızı söylüyoruz, hata ve eksiklikleri de bu sistem üzerinden kolay belirleyelim diye istemiştik." ifadelerini kullandı. Çok büyük hataların ve usulsüzlüklerin olduğuna dikkat çeken Yavuz, "Hemen sürece ilişkin hazırlıklar yapıldı daha ilk incelemede çok ilginç verilerle karşılaştık. Bu seçim demokrasi tarihimizin en büyük şaibelerinden biridir dersek yeri olur. Daha ilk incelemelerden itibaren söyleyebiliriz ki çok büyük hatalar ve usulsüzlükler var." dedi.

"FARK 20 BİN 509'A DÜŞTÜ, DAHA DA DÜŞECEK"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz açıklamasına, "Verilere bakan bize karşı çekilen bu usulsüzlüğü ve operasyonu anlar. Biz partilere diyoruz ki gelin bu süreci şeffaf bir şekilde yönetelim. Biz milli iradenin doğru bir şekilde gerçekleşmesi arzusundayız. Bu doğrultuda çalışmaya devam edeceğiz. Biz verilerimize ve sistemimize güveniyoruz, gerçek ortaya çıksın istiyoruz." ifadeleriyle devam etti.

Yavuz "İstanbul'da an itibariyle fark 20 bin 509'a düştü, daha da düşecek; Bağcılar'da çok sayıda usülsüzlük var." ifadesini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal