AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakcı: Babam Maksadını Aşmıştır

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakcı, babasının Akit Gazetesi'nde yazdığı ve çok tepki çeken "Fetullah Gülen Olsam" başlıklı yazısıyla ilgili herkesten özür diledi. Kavakçı, babasının maksadını aştığını söyledi.

21.04.2018-21:23 - (Son Güncelleme: 21.04.2018-22:20) AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakcı: Babam Maksadını Aşmıştır

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakcı, babası Prof. Dr. Yusuf Ziya Kavakçı'nın Akit gazetesinde yazdığı "Fetullah Gülen Olsam" başlıklı yazısıyla alakalı açıklama yaptı.

"BABAM TARAFINDAN YAZILAN YAZI AİLEMİ DERİNDEN ÜZMÜŞTÜR"

Kavakcı, açıklamasında, "Babam Prof. Dr. Yusuf Ziya Kavakçı tarafından kaleme alınan ve 18 Nisan 2018 tarihinde Akit gazetesinde yayınlanan 'Fetullah Gülen Olsam' isimli yazı, başta 15 Temmuz şehitlerimizin aileleri ve yakınları ile 15 Temmuz gazilerimiz ve hain darbe girişimine karşı kahramanca savaşan halkımız olmak üzere, kamuoyu vicdanını yaralamış ve herkesi olduğu gibi beni ve ailemi de derinden üzmüştür." ifadesini kullandı.

"BU YAPIYA KARŞI TEK BAŞINA MÜCADELE VERDİ"

Babasının, bu yapıya karşı 1970'li ve 1980'li senelerde Erzurum Atatürk Üniversitesinde, 1990'lı ve 2000'li senelerde de Teksas'ta tek başına mücadele ettiğinin onu tanıyan herkes tarafından bilindiğini söyleyen Kavakcı, açıklamasında şunları bildirdi:

"SAVUNULACAK HİÇBİR YANI YOKTUR"

"Yine de, her hatırın üzerinde tutulması lazım olan Hakk hatırı gereğince, doğru olana şahitlik etmenin bizim için bir tercih değil bir görev olduğuna inandığımız 'doğruluk dini' İslam'ın üyeleri olarak, açıkça, 'amasız, lakinsiz, fakatsız' söylemeliyim ki: Her ne nedenle olursa olsun, söz konusu yazının 'niyeti' hariç savunulacak hiçbir yanı yoktur ve yazı içeriği, niyetiyle karşıt bir tarzda maksadını aşmıştır."

"SAĞLIK KAYNAKLI MESELELER ÇERÇEVESİNDE ORTAYA ÇIKAN DURUM"

Kavakcı, "Bir evlat olarak söylemek çok zor olsa da babamın 80 yaşını aştığı şu dönemlerde, dünyada pek çok insanın da imtihan edildiği olası  sağlık kaynaklı sorunlar dairesinde ortaya çıkan bu son derece üzücü durumdan dolayı ailemiz adına kamuoyundan özür diliyor, dualarınızı bekliyoruz." ifadelerine yer verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal